Najbolji basic komad koji možda još nemate u ormaru, a obožavat ćete ga nositi

Najbolji basic komad koji možda još nemate u ormaru, a obožavat ćete ga nositi

S prvim tjednima 2022. i prvim high street kolekcijama stigli su i prvi modni trendovi i favoriti. Modni noviteti poput žute boje kao jednog od prvih modnih trendova za 2022. punu optimizma i odjevnih komada od kože bez kojih je gotovo nemoguće zamisliti garderobu za godinu ispred nas, unijet će dozu osvježenja i uzbuđenja u naše garderobe i kombinacije. Ipak, 2022. godina fokus će staviti i na jednostavnost modnih klasika te svestrane i ugodne basic komade koje ćemo nositi cijelu godinu – i godinama nakon.

Basic komad za svaku garderobu

Kao savršeni spoj jednostavnih linija, neutralnih boja i svestranog karaktera, basic komadi su nezaobilazni dio svake garderobe. Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, basic favoriti poput bijele T-shirtice, klasične košulje, plavih traperica, ugodnog donjeg rublja i kvalitetnih čarapa uvijek imaju važno mjesto u našem ormaru.

Spojeni zajedno, basic komadi stvaraju minimalističke kombinacije i daju jednostavan odgovor na svaku modnu dilemu, za svaku priliku i unutar granica svakog stila, a nerijetko dio su ormara u koji ćemo posegnuti kako bi njihovom jednostavnošću unijeli ravnotežu u eklektične kombinacije i poslužili kao savršena suprotnost efektnim trendi modelima.

Kao jedan od ključnih basic modela koji ove godine možete dodati u svoj ormar i nositi na pregršt različitih načina istaknuo se bodi, a najljepši modeli ove godine dolaze s francuskim potpisom.

Sézane bodi u najljepšim modelima za 2022.

Od jednostavnosti modnih klasika koji će odigrati onu ključnu ulogu u kreiranju svakodnevnih kombinacija preko romantičnih haljina koje se uvijek ističu kao nezaobilazni dio kolekcija omiljenog francuskog brenda do ležernih basic modela koji su kao stvoreni za vikend kombinacije, prva Sézane kolekcija za 2022. je ponudila sve što možemo poželjeti u svom ormaru. Sézane bodi jedan je od ključnih odjevnih komada u kolekciji koji će svoje mjesto pronaći u svakoj garderobi. S tankim naramenicama ili dugim rukavima, otvorenim leđima ili u jarkoj boji, Sézane bodi dolazi u nekoliko različitih modela i modni je ulov s kojim ne možete pogriješiti.

Bez obzira koji model odabrali, svaki bodi jednako će dobro izgledati u kombinaciji s ležernim favoritima poput trenirke i oversized kardigana, baš kao i u spoju s trapericama, poslovnim hlačama te midi suknjama koje ćemo birati za svakodnevne kombinacije.

Sve bodije iz aktualne Sézane kolekcije donosimo u nastavku, a naručiti ih možete na sezane.com.

Foto: Sézane

Učitati još
Zatvori