Kožni baloner za proljeće s kojim nećete proći nezamijećeno

Kožni baloner za proljeće s kojim
nećete proći nezamijećeno

Modni trendovi za još jednu novu i uzbudljivu modnu godinu davno su se iskristalizirali, a s prvim danima 2022. istaknuli su se i prvi it komadi koje ćemo uskoro viđati posvuda i sami poželjeti u vlastitom ormaru. Kao nastavak trenda odjevnih komada od kože, među modnim favoritima za 2022. našao se odjevni komad koji donosi spoj cool izgleda kožnih komada i omiljene proljetne jakne. Naravno, riječ je o kožnom baloneru.

Od mat, brušene ili sjajne kože, kožni baloner jedan je od onih odjevnih komada vrijednih investicije. Osim što se trenutno nalazi na listi najpoželjnijih, baloner od kože odjevni je komad koji ćete nositi i obožavati godinama.

Jedan od najboljih kožnih balonera već smo pronašle u kolekciji modnog brenda Diana Milkanova.

Savršeni kožni baloner za proljeće 2022.

Inspirirana vlastitim stilom, ali i vječno privlačnim stilom Francuskinja, modna influencerica Diana Milkanova je 2019. godine pokrenula svoj modni brend. U glavnoj ulozi od samog su se početka istaknuli modeli poput klasičnih balonera s modernim pomakom, statement bluza te elegantnih hlača. Jednostavni krojevi spojili su se s efektnim detaljima poput statement rukava kako bi stvorili odjevne komade za moderne romantičarke. 

Još prošle jeseni, brend Diana Milkanova donio je savršeno moderno izdanje klasičnog balonera. Jednostavnih linija, od meke kože i u efektnoj kombinaciji crne i bijele boje, ovaj se baloner odmah našao na listi najpoželjnijih. Sada, taman na vrijeme za proljetnu sezonu, popularni baloner se vratio i ponovno našao na modnoj wish listi mnogih.

Hit baloner zbog kojeg jedva čekamo početak proljeća i proljetne modne sezone možete pronaći i naručiti na dmilkanova.com.

Učitati još
Zatvori