Sve modne trendseterice već nose Simone Rocha x H&M kolekciju

Sve modne trendseterice već nose Simone
Rocha x H&M kolekciju

High street brend H&M jedno je od najvećih imena na modnoj sceni, a kolekcije na kojima surađuje s poznatim modnim kućama i dizajnerima svake su godine među najiščekivanijim kolekcijama. Na početku godine, H&M je najavio svoju novu dizajnersku suradnju i oduševio sve ljubitelje modele. Proljetnu kolekciju za H&M kreirala je irska dizajnerica koja živi i radi u Londonu – Simone Rocha.

Brend Simone Rocha ove godine slavi deset godina na modnoj sceni, no irska dizajnerica modom je okružena od malih nogu. U svojim kreacijama, Simone uvijek slavi njezinu osobnu međuetničku baštinu i bezbroj nadahnuća koja su definirala rast njezinog branda. Povijest i modno nasljeđe ideje su protkane i kroz Simone Rocha x H&M kolekciju, a ispričane kroz divne modele s naglaskom na raskošne materijale i bajkovite detalje.

Ekskluzivan pogled na top modele iz kolekcije donijeli smo vam jučer u modnom editorijalu s Iris Cekuš, Pedrom Soltzom i njihovom kćerkom Larom. Danas, najiščekivanija kolekcija sezone stigla je u webshop brenda, a brojni modeli rasprodali su se u trenu. Ako ste uspjeli uhvatiti odjevni komad ili modni dodatak iz Simone Rocha x H&M kolekcije, sve što vam još treba je doza modna inspiracije. Uz inspiraciju iz našeg editorijala, odlične outfit ideje možete pronaći i u garderobama modnih trendseterica.

Simone Rocha x H&M kolekcija u street style kombinacijama

Popularne modne trendseterice iz cijelog svijeta do svojih su favorita iz Simone Rocha x H&M kolekcije došle nekoliko dana ranije. Njihove Instagram profila u posljednja su dva dana preplavile odlične fotografije i odjevne kombinacije sa Simone Rocha x H&M modelima u glavnoj ulozi. Baš kao što je to učinila Simone kada je kreirala kolekciju, popularne Instagram djevojke i modne blogerice u Simone Rocha x H&M modelima zakoračile su u potpuno novi svijet i poigrale se raskošnim materijalima, siluetama i detaljima.

Neke od najboljih kombinacija izdvojili smo u nastavku, a sve ih možete pronaći ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori