Zavodljive i cool mini suknje za ljetne večeri

Zavodljive i cool mini suknje
za ljetne večeri

@viktoria .dahlberg

Pred nama je još jedno vruće ljeto koje će, bez sumnje, obilježiti raizgrani trendovi, jarke boje i raskošni uzorci, ali ponajprije lagani i prozračni odjevni komadi. Zbog visokih tempertura koja donosi i ljetni dani i ljetne večeri težiti ćemo tome da suvišne komade odjeće jednostavno skinemo sa sebe. Zvijezde ljetne garderobe bit će lepršave ljetne haljine i mini suknje koje će preuzeti ulogu tih laganih i bezbrižnih komada i kojima ćemo se osjećati ugodno. Mini suknje i ljetna sezona savršen su par, zbog čega smo odlučili istražiti najveće modne trendove koji se uz njih vežu i pronaći najbolje modele koji će biti savršeni početak kombinacije kako za ljetne izlaske, tako i za ljetni dnevni look.

MINI SUKNJE ZA LJETNE VEČERI (I DANE)

Ima ih nekolicina, a svaki je za nekoga, iako bi vas u konačnici mogli osvojiti baš svi. Traper je najpopularniji materijal u kojem dolaze mini suknje i kao takav možda najkonkretniji i najčvršći materijal.

Traper minice začinit će gradske ulice, ali i ljetne destinacije, a ako vam se čini kako bi vam i u njima moglo biti prevruće, tu su još laganiji materijali u kojima ćete se osjećati još neopterećenije. To je prvenstveno lan koji vlada proljetno-ljetnim kolekcijama, no ima i pamuka, viskoze, svile i drugih kombinacija. Osim u raznim materijalima, trendi mini suknje pojavljuju se i u cvjetnim i životinjskim uzorcima, a mikro trend koji je još jednom osvojio modnu scenu svakako su i mini suknje na prednje kopčanje. I dok će tek oni najraskošniji modeli ostati rezervirani za večer, većina modela će se uz samo nekoliko stilističkih promjena lako transformirati u dnevni look.

Najbolje modele iz aktualnih kolekcija za sve tople ljetne večeri (i dane), izdvojili smo u nastavku.

H&M Conscious Exclusive
H&M Conscious Exclusive
Zara
Zara
Topshop
Zara
Topshop
Topshop
Topshop
Topshop
Realisation Par
Realisation Par
Mango
Mango
Asos
Asos
Asos
Asos
Učitati još
Zatvori