Odlične mini suknje za novu sezonu

Odlične mini suknje za novu sezonu

Iako se trenutno nalazimo u valu ljetnih vrućina, jesen će stići brže no što očekujemo. S prvim jesenskim kolekcijama, jesen je već stigla u modni svijet i najavila trendove i komade koji će obilježiti sezonu. I dok će neki odjevni komadi poput toplog pletiva i bundica pričekati hladnije jesenske dane, prijelazno razdoblje donosi bezbroj odličnih noviteta koji će osvježiti našu garderobu i look. Među najsvestranijim odjevnim favoritima za novu sezonu koje ćemo nositi tijekom posljednjih ljetnih dana i u kojima ćemo zakoračiti u jesen nalaze se mini suknje.

MINI SUKNJE : KOMAD U KOJEM ĆEMO ZAKORAČITI U JESEN

Mini suknja je jesenski komad koji spojem klasičnih silueta i trendi boja, materijala ili detalja stvara ženstveni i svestrani moderni klasik. Osim raznolikosti modela koja će odgovoriti na svaki stil, mini suknja je jedan od komada koji će se lako uklopiti unutar najrazličitijih kombinacija. Traper modeli svoje će mjesto pronaći unutar ležernih, krojevi u neutralnim bojama koji sežu tik iznad koljena unutar poslovnih kombinacija, dok će vam uz modele od kože ili vinyla trebati tek jednostavni top kako bi stvorili istovremeno jednostavan i upečatljivi party look.

Prve jesenske kolekcije istaknule su i nekoliko trendi noviteta u koketnom svijetu mini suknja – karirani, leopard i gingham uzorak svaki model mini suknje čine još efektniji i zanimljivijim, osobito ako ćete ih odvažno nositi u kombinaciji s jarkim bojama, raskošnim teksturama ili drugim uzorcima.

Od jednostavnih traper modela na prednje kopčanje do mini suknja ukrašenih leopard ili kariranim uzorkom ili ženstvenim volanom, od high enda do high streeta, u nastavku donosimo najbolje modele koje već možete dodati u svoju shopping košaricu i jesensku garderobu.

MANGO

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

TOPSHOP

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

NET-A-PORTER

Isabel Marant

Self Portrait

Viviane Westwood

Miu Miu

Off-White

Valentino

Valentino

Mugler

ZARA

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

& OTHER STORIES

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

Foto: Instagram, H&M, Mango, Net-a-porter, Topshop, Zara, & Other Stories

Učitati još
Zatvori