Midi suknja u 30 novih modela koji će obilježiti početak jesenske sezone

Midi suknja u 30 novih modela koji će
obilježiti početak jesenske sezone

Prve jesenske kolekcije jedan su od razloga zbog kojih se veselimo novoj sezoni u našim ormarima. Nakon prozračnih i laganih ljetnih favorita, početak rujna vratit će se nas svoj raskoši jesenske garderobe. Uz povratak omiljenih klasika koji će i ove godine biti osnova našeg jesenskog ormara, modni svijet pripremio je i pregršt novih trendova koji donose zanimljivi pomak od klasičnog i novi look. Između omiljenih jesenskih modela i najnovijih trendova istaknula se midi suknja u novom ruhu koje će obilježiti početak nove sezone.

ASIMETRIČNA MIDI SUKNJA JE NOVI ‘IT’ MODEL ZA JESEN

Jednostavna i elegantna midi suknja ove se jeseni vraća u naše ormare u novom modernijem i zanimljivijem, ali još uvijek vrlo svestranom i elegantnom izdanju. U bezbroj različitih boja i uzoraka, klasični A kroj midi suknje ukrasila je asimetrija koja stvara zanimljivi rub i jednostavnosti tog vrlo klasičnog modela daje moderni i zavodljivi karakter.

Bershka

Od high enda do high streeta, među najpoželjnijim novim modelima uvijek popularne midi suknje istaknuli su se modeli koji asimetričan kroj spajaju s prugastim, točkastim, cvjetnim i kariranim uzorcima, s plisiranim naborima i raskošnim teksturama satena, svile i čipke. Uz statement modele koji će bez sumnje plijeniti poglede, jesenske kolekcije donijele su i novi it model midi suknje u onom najjednostavnijem i najsvestranijem izdanju obojanom neutralnim bojama. Svaki od modela nosit ćemo i u dnevnim i u večernjim kombinacijama jer će jednako dobro izgledati u kombinaciji s T-shirtom i romantičnom bluzom, udobnom sportskom majicom i elegantnim večernjim topom.

Trideset najboljih asimetričnih midi suknja koje već možete pronaći u trgovinama i online shopovima i koje možete početi nositi i prije početka nose sezone, izdvojili smo u nastavku.

Massimo Dutti

H&M

Ganni

Christopher Esber

Isabel Marant

Farrow

Topshop

H&M

Topshop

Bershka

Topshop

Monse

Ganni

H&M

Peter Pilotto

Helmut Lang

Massimo Dutti

H&M

Topshop

Topshop

Preen Line

Preen Line

Mango

Topshop

Prada

Asos Design

Topshop

River Island

NEED

Foto: Instagram, Asos, Bershka, H&M, Mango, Massimo Dutti, Need Supply Co, Net-a-porter, Topshop

Učitati još
Zatvori