Midi haljina je najbolji komad koji možete dodati svojoj garderobi prije nove sezone

Midi haljina je najbolji komad koji možete dodati svojoj garderobi prije nove sezone

Početak rujna donosi početak nove modne priče u našim ormarima – vrijeme je za jesensku garderobu, a mnogi među nama već su u potrazi za najboljim novim odjevnim komadima i modnim dodacima. Jesenski trendovi davno su se iskristalizirali na modnim pistama, a prvi dani kolovoza već su istaknuli nekoliko it modela za nadolazeću sezonu. Bilo da ste odlučili u potpunosti transformirati svoju prošlogodišnju jesensku garderobu ili ju osvježiti s tek nekoliko novih komada, midi haljina jedan je od najboljih komada koji možete dodati svojoj garderobi prije nove sezone.

MIDI HALJINE ZA JESENSKU GARDEROBU

Haljina je bila zvijezda naše ljetne garderobe, a svoje će počasno mjesto zadržati i unutar jesenskog ormara. I dok će jarke i pastelne boje zamijeniti raskošna paleta koju stvaraju boje dragulja, neutralni i zemljani tonovi, mini siluetu koja se istaknula kao naš ljetni favorit zamijenit će midi dužina.

Stradivarius

Od boemskih modela inspiriranih sedamdesetim godinama koja su ukrasili cvjetni i životinjski uzorci u bogatim zemljanim tonovima do minimalističkih midi haljina jednostavnih krojeva i u neutralnim bojama, od savršene i trendi dnevne košulja-haljine do zavodljivih modela od svile ili satena idealni za večernje prilike, haljine koje sežu ispod koljena i ove će godine biti jedan od najjednostavnijih izbor unutar svakog ormara za kojim ćemo posegnuti kada uz minimalno truda želimo izgledati maksimalno dobro

Uz tenisice, salonke ili nove trendi čizme, midi haljine bit će jedan od naših favorita za svaku garderobu, a savršeni model i ove ćemo jeseni lako pronaći na high streetu – četrdeset najboljih izdvojili smo u nastavku.

MANGO

MASSIMO DUTTI

STRADIVARIUS

H&M

TOPSHOP

ZARA

BERSHKA

Učitati još
Zatvori