7 savršenih: Metalizirani komadi koje ćemo nositi ovog ljeta
7 savršenih: Metalizirani komadi koje ćemo nositi ovog ljeta

7 savršenih: Metalizirani komadi koje
ćemo nositi ovog ljeta

Ovo ljeto puno je modnih noviteta i trendova, a koje ćemo nositi ovisi o nama samima. Možemo zaključiti kako je ljeto u znaku boja i uzoraka i hrabrih kombinacija koje ćemo slojevito slagati. Ljeto je razigrano godišnje doba u kojem smo opušteni i napokon neopterećeno možemo slagati cool kombinacije, uložiti u omiljene komade i biti dotjerani za večernje i dnevne obaveze. Trend koji je posebno upečatljiv za ovo ljeto su srebrni metalizirani komadi. Bilo da je riječ o cipelama ili modnim dodacima, metalizirani dodaci imaju posebno mjesto u našoj garderobi.

It komadi za podići ljetne outfite

Metalizirani komadi su preplavili street style scenu. Osobito bismo istaknuli modnu kuću Prada, kao nositeljicu ovog trenda u vidu mini torbica. Osim toga, ovog ljeta su u modi cargo hlače i bermude, a možemo pronaći obje verzije u metaliziranom ruhu. Koje komade ćete odabrati, ostaje na vama, no ako pak na ispravan način želite osvježiti ljetne outfite, predlažemo statement metalizirani komad.

Zara u ponudi ima razne metalizirane komade, od kojih bismo posebno izdvojili mini torbice kao must have dodatak. No, za one hrabre koji žele zablistati na pravi način, predlažemo metalizirane kratke hlače. Ove ‘it’ komade možete nositi na razne načine i pomoću njih kreirati upečatljive outfite.

Metalizirane crop topove predlažemo nositi na uske traperice i oversized bijelu košulju, dok metaliziranu mini torbicu predlažemo nositi na večernje kombinacije kako biste zablistali na pravi način. Modni detalji su najvažnija stavka svakog dobrog outfita i oni čine razliku. Pomoću njih možete osvježiti kombinaciju i učiniti je neprepoznatljivom. Koji god komad odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o trendu koji je idealan odabir kada ne znate što odabrati.

Osim toga, poslovne kombinacije su često monotone i nemamo ideje kako ih učiniti razigranima, a za to su idealni ovakvi komadi. U nastavku izdvajamo 7 savršenih metaliziranih komada.

Foto: Instagram, Zara, Mytheresa, Mango

Učitati još
Zatvori