Matija Cvek otkrio kako se zove njegova nova ljubav
Matija Cvek otkrio kako se zove njegova nova ljubav

Matija Cvek otkrio kako se zove
njegova nova ljubav

Nije više tajna – nova ljubav Matije Cveka je Anda! U novoj retro kampanji Optika Anda, glazbeni slavuj Matija Cvek teleportirao se nakratko u modnu i glazbenu prošlost 90-tih godina. Matija Cvek je poznati glazbenik koji broji obožavateljice diljem Hrvatske. Njegove pjesme i njegovi koncerti su nam omiljeni događaji i eventi. No, osim što je vrhunski pjevač, Matija je poznat i po osebujnom modnom stilu koji njeguje godinama. Svjedočimo povratku retro trendova iz devedesetih, a kako je moda fluidna i brzo se mijenja, tako smo se i sami ponovno vratili u eru razigranih modnih dodataka i stila koji smo obožavali.

Osim same nostalgije za tim vremenima, moramo priznati kako neki ljudi zaista šarmantno nose retro estetiku. Popularni glazbenik Matija, zajedno s Donnom Lugonjom i Dorom Martinović, snimio je kampanju za svoju novu ljubav, Optiku Andu.

Matija Cvek kao retro zavodnik u novoj kampanji Optike Anda

‘Ptice na grani’ znaju kako mladi glazbenik svojom karizmom i osobnošću osvaja srca brojnih obožavateljica, pa stoga ne čudi kako je u novoj retro kampanji osvojio i #andagirls Doru Martinović i Donnu Lugonju. Naime, ovaj zabavni trio je snimao zajedno kampanju koja nas je teleportirala u devedesete. Naglašeni i predimenzionirani okviri u sinergiji s energijom koja pršti iz ovih fotografija stvorila se posebna atmosfera. Kako je bilo na snimanju i što nam Matija ima novog otkriti, odlučili smo saznati u nastavku.

  • Obožavamo tvoju glazbu koja nas neodoljivo podsjeća na funky devedesetih. Osim toga, primijetili smo kako njeguješ i retro stil, odakle crpiš inspiraciju za modne komade?

Mislim da njegujem više stilova, haha! Volim naravno i retro, funky stil jer i sviramo funk glazbu. Malo tu i tamo škicnem da vidim što ima kod Bruna Marsa i u svijetu mode.

  • Koje modne detalje bi posebno izdvojio kao najvažnije?

Ako nešto moram izdvojiti, onda su to stvarno naočale i tenisice.

  • Iza tebe stoje brojni projekti i produkcije, ali kampanja Optike Ande u kojoj si s Doricom i Donnom Lugonjom nam je posebno zanimljiva. Kakva atmosfera je vladala na snimanju?

Na snimanju je bilo odlično, super opuštena atmosfera. Prvi put sam radio s Doricom i Donnom. Nadam se da sam se dobro snašao. Hvala cijeloj ekipi na snimanju i Optici Anda na prilici da budem dio ove cool retro modne priče!

  • Mnoge djevojke će im zavidjeti, sakriješ li ikad pogled ispod naočala da se zaštitiš od obožavateljica?

Hahahha! Ma ne, ali naočale svakako dobro dođu jutro nakon intenzivnih koncerata!

  • Koji su planovi za jesen, izlazi li nova pjesma?

Bliži se kraj ljetne turneje koja je bila odlična, svirali smo od Osijeka do Dubrovnika. U rujnu s bendom ulazim u studio završiti novu pjesmu koja će se naći na novom albumu, snimanje video spota i velike pripreme za 2.12. koncert u Domu Sportova. Taj koncert nam je kruna svega do sad što smo napravili s prvim albumom „Izbirljivo i slučajno“.

Foto: Optika Anda

Učitati još
Zatvori