Trendseterice otkrile kako će izgledati jesen u Massimo Duttiju

Trendseterice otkrile kako će
izgledati jesen u Massimo Duttiju

Na high street sceni koja vrvi brendovima usmjerenim prema najnovijim modnim trendovima, Massimo Dutti istaknuo se kao klasična opcija s modernim pomakom koju smo svi tražili. Jednostavni krojevi i posvećenost dizajnu svaki komad ovog sve popularnijeg brend istaknut će unutar ormar kao onaj vrijedan investicije koji će biti odličan početak svakodnevnih, ali i svečanih kombinacija. Osim moderne elegancije koju unose u svaki look, Massimo Dutti modeli su u modni favoriti koji se unutar svake garderobe zadržavaju sezonama, prkoseći prolaznosti trendova.

Iako smo tek zakoračili u onaj najbolji dio ljeta, a visoke temperature u središte naših modnih odabira stavit će one najprozračnije ljetne modele, brojni modni brendovi već su predstavili svoje prve jesenske kolekcije. Među njima nalazi se i Massimo Dutti koji je svoju viziju jeseni predstavio jučer na impresivnoj modnoj reviji u Shanghaiu.

KAKO IZGLEDAJU PRVI MASSIMO DUTTI MODELI ZA JESEN?

Na uzbudljivo Massimo Dutti modno putovanje u Shanghai preko svojih Instagram profila još jednom su nas odvele poznate modne trendseterice. S mjestom rezerviranim u prvom redu, Eleonora Carisi i Anne Laure Mais imale u prilike ne samo vidjeti limitiranu Massimo Dutti kolekciju za jesen, već i nositi komade iz kolekcije koji su se odmah našli na našoj jesenskoj listi modnih želja.

Neutralnu paletu boja i sofisticirane silueta klasičnog karaktera Massimo Dutti je još jednom uspješno transformirao u moderne klasike za svaki ormar. Uz modne influencerice s Zapada i Istoka, u reviji popularnog high street brend iz prvog reda uživali su i hollywoodske zvijezde, glumci Dakota Fanning i Luke Evans. U nekoliko fotografija donosimo vam dašak atmosfere iz divnog Shanghaia, a cijelu Massimo Dutti reviju koja će vas inspirirati i potaknuti na razmišljanje o jesenskoj garderobi možete pogledati na njihovoj službenoj stranici massimodutti.com.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori