Vikend kombinacije u kojima ćete se osjećati ugodno i izgledati chic

Vikend kombinacije u kojima ćete se
osjećati ugodno i izgledati chic

@marissacox

Nakon blagdanske pauze koja je donijela božićnu idilu i dekadenciju te lude novogodišnje tulume, povratak užurbanoj svakodnevici i brojnim radnim obavezama nije bio nimalo lagan, ali je barem bio kratak jer ispred nas je već nova doza uživanja koju donosi vikend. U još uvijek blagdanskoj atmosferi, vikend ispred nas bit će savršeno vrijeme za druženje sa svim onim dragim ljudima koje niste stigli uhvatiti preko blagdana, za lutanje gradom i uživanje u posljednjim danima adventa, za odlazak na kratko vikend putovanje ili za relaksaciju u ležernoj kućnoj atmosferi.

Bez obzira na to kako ćete provesti vikend ispred nas, uz dobro društvo, dobru knjigu ili binge maraton omiljenih filmova i serija, sve što će vam trebati je jednostavna kombinacija u kojoj ćete se osjećati udobno i izgledati chic. Odlične outfit ideje pronašli smo na Instagram profilu Britanke s pariškom adresom, blogerice Marisse Cox, koja savršeno kombinira chic stil s pariških ulica, britansku eleganciju i one najudobnije modne favorite koji se nalaze u baš svakom zimskom ormaru.

UDOBNE I CHIC VIKEND KOMBINACIJE

@marissacox

Što odjenuti ovaj vikend kako biste se istovremeno osjećali dovoljno udobno za izležavanje i relaksaciju kod kuće, ali i dovoljno sređeno da u svakom trenutku možete istrčati iz stana u istoj kombinaciji i otići na kavu s prijateljicama, shopping ili u kino?

Blogerica Marissa Cox jednostavnu outfit formulu koja baš uvijek stvara savršenu vikend kombinaciju otkrila je u omiljenim modelima traperica koje će biti njezin savršeni početak. Od plavih mom jeans modela do crnih skinny traperica ili bijelih traperica kao manje očekivanog, ali vrlo trendi i cool izbora, svaki vikend outfit bit će bolji posegnete li za onim najudobnijim modelom traperica. Kako biste s dozom elegancije odgovorili na zimske temperature, traperice spojite s najtoplijim džemperom u neutralnoj boji, a dozu šarma pronađite u modnim dodacima. Baršunasta traka za kosu, svilena marama, decentni zlatni nakit i klasične torbe s modernim pomakom omiljeni su izbor Marisse Cox. Dozu inspiracije za opušteni vikend ispred nas pronađite u nastavku.

@marissacox

@marissacox

@marissacox

@marissacox

@marissacox

@marissacox

@marissacox

@marissacox

Foto: Instagram (@marissacox)

Učitati još
Zatvori