Street style inspiracija: Influencerica Leonie Hanne nosi suknju hrvatske dizajnerice
Street style inspiracija: Influencerica Leonie Hanne nosi suknju hrvatske dizajnerice

Street style inspiracija: Influencerica Leonie Hanne nosi suknju hrvatske dizajnerice

Marija Kulušić jedna je od najtalentiranijih i najzanimljivijih hrvatskih modnih dizajnerica mlade generacije. Od samih početaka dosljedna je svom senzibilitetu, pročišćenom dizajnu koji koketira s konceptualnošću i nevjerojatno prepoznatljivoj estetici. Osim rada i natjecanja u Lijepoj našoj, Marija se okrenula i natjecanjima u inozemstvu među kojima je bio i Fashionclash u nizozemskom Maastrichtu, a sve su joj te stepenice omogućile da spozna što zapravo želi kao i koja niša u velikom svijetu mode čeka upravo nju.

Zalando, vodeća internetska platforma za modu i stil života prošle je godine predstavila suradnju s renomiranom platformom Not Just A Label. Not Just A Label uključuje kolekcije dizajnera koji potiču rast lokalnih zajednica i proizvodnju održive mode s prepoznatljivim potpisom. Ova suradnja prikazuje revolucionarne dizajnere današnjice iz cijelog svijeta, među kojima je i Marija Kulušić.

Suknja „Kocka“

Njezin autentičan modni izričaj i posvećenost održivom dizajnu domaćim je trendsetericama odavno dobro poznat, a sada svoj utjecaj širi i na svjetskoj razini. Globalno poznata influencerica i ljubiteljica mode, Leonie Hanne prošetala je gradom u cool kombinaciji i zaslužila brojne komplimente. U prvom planu istaknula se suknja Marije Kulušić iz kolekcije za proljeće/ljeto 2022. Suknja „Kocka“ rađena je od kombinacije pamuka i kože, koja je laserski rezana u efektne kvadrate koji čine resice.

Leonie je suknju nosila uz crni kožni sako i modne dodatke u pastelno zelenoj boji – Hermès Kelly torbicu i Call It Spring sustainable sandale. Suknja je dostupna na službenoj stranici Marije Kulušić te na shopping platformi Zalando, gdje su inače dostupne Marijine kreacije.

Foto: Instagram @leoniehanne

Učitati još
Zatvori