Jedan ‘it’ komad s kojim će svaki proljetni outfit postati chic

Jedan ‘it’ komad s kojim će
svaki proljetni outfit postati chic

Početak proljetne sezone je uzbudljivo vrijeme u svakom ormaru. Velika promjena sezona donosi i veliku promjenu garderobe koja će istaknuti neke nove modne trendove i favorite. Novi odjevni komadi i modni dodaci u naše će ormare unijeti veliko osvježenje, a u nama probuditi nalet kreativnosti i optimizma. Iako će proljetna garderoba spremanje pretvoriti u kreativnu i zabavnu modnu igru, ponekad, sve što želimo je izgledati sređeno uz minimalno truda i utrošenog vremena. Tada, najefektnije modele u središtu naših ormara zamijenit će najbolji modni trikovi.

Kako izgledati chic ovog proljeća? Sve što vam treba je jedan it komad koji će svakoj, čak i najjednostavnijoj i najležernijoj kombinaciji, dati chic izgled.

London Street Style
London Street Style

Proljetni modni favorit za chic look

Savršene odjevne kombinacije ovog će proljeća biti one koje krase jednostavnost i udobnost, a koje istovremeno ostavljaju dojam sređenosti do posljednjeg detalja. Outfit ideje za upravo takve kombinacije pronašli smo u ormarima popularnih modnih trendseterica. Iako na prvi pogled potpuno različite, sve one kriju jedan isti modni dodatak koji im daje trendi pomak i chic izgled – elegantnu maramu.

Prije nekoliko sezona na police modnih trgovina na velika vrata vratile su se svilene marame te još jednom postale modni dodatak koji se mora naći i u vašem ormaru.

Iako smo ih posljednjih sezona najčešće nosili vezane u kosi ili na torbi, ovog proljeća ponovno ćemo ih nositi oko vrata. Taj jednostavni modni trik elegantne marame vezane oko vrata svakom će proljetnoj kombinaciji dati chic predznak – bilo da se radi o poslovnom looku s naglaskom na klasične modele ili ležernim outfitu s trendi trenirkom u glavnoj ulozi.

Uz nekoliko jednostavnih i efektnih outfit ideja koje smo pronašli na uličnoj modnoj sceni, u nastavku smo izdvojili i najljepše marame koje možete pronaći u kolekcijama popularnih modnih kuća i brendova – od minimalističkih Totême modela koje nose it djevojke do pristupačnih high street modela s kojima možete postići jednaki efekt.

Marama u najljepšim modelima za proljeće 2021.

Totême

Toteme marama proljeće 2021.

By Malene Birger

Arket

Arket marama proljeće 2021.
Arket marama proljeće 2021.
Arket marama proljeće 2021.
Arket marama proljeće 2021.

H&M

H&M marama proljeće 2021.
H&M marama proljeće 2021.

Foto: IMaxTree, Instagram, Arket, By Malene Birger, H&M, Totême

Učitati još
Zatvori