Chic marame koje odišu francuskom estetikom
Chic marame koje odišu francuskom estetikom

Chic marame koje odišu
francuskom estetikom

Ana Tevšić Nauković poznata je hrvatska produkt dizajnerica i vlasnica studia Love, Ana Design Studio koja nas uspije uvijek iznova iznenaditi svojom kreativnošću i smislom za lijepo. Ines Heli svestrana je influencerica i media plannerica koju zastupaju agencije iz Pariza te koja se svojim nepogrešivim stilom istaknula kao trendseterica jednog malo drugačijeg stila.

Ana i Ines nas već neko vrijeme oduševljavaju svojim talentom, stilom i sveprisutnim chic francuskim lifestylom a ovoga puta odlučile su svoje stilske i vizualne afinitete prenijeti u šarmantni proizvod od kojeg se nećete odvajati cijelo ljeto.

Ova marama će zasigurno ispirirati i vas da pronađete svoj vlastiti francuski chic i odputujete barem na trenutak na ulice Pariza. U simpatičnom videu, ove dvije predivne i talentirane žene, pokazale su nam svoju interpretaciju Pariza na zagrebačkim ulicama i svojim nenametljivim stilskim izričajem dočarale nam opuštenost i ležernost uživanja u modi.

Marama je od satena, veličine 50x50cm i dolazi u prikladnoj poklon kutiji s porukom. Sve je izrađeno u Hrvatskoj što je posebno bilo važno Ani i Ines. Marame možete naručiti na web shopu www.atn.la.

Foto: Marina Rendulić – fotografije Ane i Ines

Love, Ana design studio arhiva – fotografije proizvoda

Video : photography studio Zelmanović

Učitati još
Zatvori