Počelo je Mango zimsko sniženje – ovo su najbolji modeli sniženi do 50%

Počelo je Mango zimsko sniženje – ovo
su najbolji modeli sniženi do 50%

Od velikog sezonskog sniženja kada će svi naši omiljeni brendovi u svoje izloge izvjesiti one čarobne SALE natpise dijeli na tek nekoliko dana. Ipak, prije službenog početka zimskih sniženja i nekoliko tjedana nakon velike shopping groznice koju su posljednji vikend u studenom stvorili Black Friday i Cyber Monday, brojni brendovi i ove su nas sezone iznenadili s nekoliko preuranjenih ponuda i sniženja. Nakon online shopa Net-a-porter koji je ove godine otvorio sezonu velikih sezonskih sniženja, zimsko sniženje stiglo je i na high street. Jedan od prvih high street brendova koji je već krenuo s odličnim popustima je španjoski high street brend Mango.

Počelo je Mango zimsko sniženje

Odmah nakon božićne, stiže nam shopping groznica koja će započeti 27. prosinca kada će u našim omiljenim dućanima krenuti veliko sezonsko sniženje. Iako nas od službenog početka zimskog sniženja dijeli još tjedan dana, high street brend Mango sve svoje obožavatelje prije nekoliko dana razveselio je ranim početkom zimskog sniženja! Od elegantnih klasika i ležernih komada do toplog pletiva i modnih dodataka, u svim Mango trgovinama kao i u službenoj web trgovini odlične modele iz jesenske i zimske kolekcije već možete pronaći snižene do 50%.

Uz odličan popust, u svojoj web trgovini Mango je zadržao i besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 300 kuna što ovo prvo veliko zimsko sniženje ove sezone čini još boljim i primamljivijim, a osim modela koji se nalaze i u svim Mango trgovinama, u web trgovini možete pronaći i sve one divne komade s Online Exclusive predznakom koje se sada isplati uhvatiti na popustu.

Tjedni ispred nas zasigurno će donijeti još pregršt odličnih modela i još niže cijene – sve jesenske i zimske komade koje je Mango pripremio za prvi val velikog sezonskog sniženja pronađite ovdje, a naše smo favorite izdvojili smo u nastavku.

30 najboljih modela koje možete pronaći u prvom krugu Mango zimskog sniženja

Foto: Instagram, Mango

Učitati još
Zatvori