Mango ima svaku torbu koju možete poželjeti u zimskoj garderobi

Mango ima svaku torbu koju možete
poželjeti u zimskoj garderobi

Prve zimske kolekcije su stigle i donijele nove trendove koji će začiniti naše jesenske favorite i transformirati ih u novu zimsku garderobu. Nakon finog i mekog pletiva, čizama koje će prkositi svim vremenskim uvjetima koje donosi zima te najtoplijeg kaputa ili jakne kojima ćemo zaogrnuti naše zimske kombinacije kao onih ključnih komada u svakom zimskom ormaru, početak nove sezone savršeno je vrijeme da proširimo i obogatimo svoju kolekciju modnih dodataka s nekoliko novih modela. Na samom vrhu mnogih lista naći će se nova trendi torba kao jedan od najpraktičnijih, ali i najefektnijih modnih dodatak koji možete dodati svojoj zimskoj garderobi i svakodnevnim kombinacijama.

Kao jedan od ključnih modnih dodataka u svakodnevnim kombinacijama, torbe su se istaknule i kao jedan od ključnih komada u svakoj kolekciji zbog čega ćete odlične nove modele pronaći kako u kolekcijama luksuznih modnih kuća, tako i među najnovijim komadima poznatih high street brendova.

HIGH STREET TORBE KOJE IZGLEDAJU HIGH END

Iako će mnogi istaknuti veliku razliku u kvaliteti i u izgledu između torbi s high end i high streeta, španjolski high street brend Mango u proteklih nekoliko sezona istaknuo se odličnim modelima kojima je dokazao da pristupačne torbe mogu izgledati jednako dobro kao one s high enda. Na police Mango trgovina već su stigli prvi zimski modeli i još jednom oduševili ljubitelje torbi i modne entuzijaste.

Klasičnog izgleda, ali s modernim pomakom, Mango torbe za zimsku sezonu nose high street cijene, no izgledaju jednako dobro poput high end modela. Zimska kolekcija istaknula je pregršt odličnih modela koji pažnju plijene svojim efektnim izgledom, no iza upečatljive vanjštine još uvijek kriju praktični karakter. Od jednostavnih cross-body modela kojima je trendi pomak donio efekt zmijske kože do bucket torbi s čijem se linijama Mango poigrao kako bi stvorio nove, još bolje i efektnije modele.

Uz praktične torbe za kojima ćemo svakodnevno posegnuti, zimska kolekcija s potpisom high street brenda Mango ponudila je i pregršt upečatljivih malih torbi koje će biti savršeni večernji izbor. S blagdanskom sezonom i njezinim brojnim tulumima i izlascima ispred nas, mini Mango torbe iz zimske kolekcije bit će dovoljne da najjednostavniju kombinaciju pretvorite u efektan look.

Za svaki dan i one posebne prilike kojih nikad ne nedostaje u zimskoj sezoni, u nastavku donosimo najbolje torbe koje su već stigle u Mango s nekoliko prvih zimskih mini kolekcija.

Učitati još
Zatvori