Izdvajamo 20 sniženih Mango komada za jesen i zimu
Izdvajamo 20 sniženih Mango komada za jesen i zimu

Izdvajamo 20 sniženih Mango
komada za jesen i zimu

Nove kolekcije su došle u omiljene brendove i trenutno se nalazimo u razdoblju u kojem ulažemo u nosive i kvalitetne komade za jesen i zimu. Preporuka je kupovati organizirano i pametno da biste jednostavno slagali outfite, a jesenska sniženja su odlično vrijeme u kojem možemo kupiti statement komad po prihvatljivoj cijeni. Mango trenutno ima sniženje na odabran asortiman, a mi smo odlučili izdvojiti najljepše komade koji su idealan ‘ulov’ za jesen i zimu.

Zima je u znaku kolorita i maštovitih outfita

Nakon nekoliko godina minimalizma i clean kombinacija, možemo zaključiti kako se modno kormilo pomalo okrenulo. To nas ne treba čuditi jer je uvijek potrebna promjena kada dođe do svojevrsnog zasićenja. U tom smislu se nose razni trendovi, a naglasak je na color blocking kombinacijama i vibrantnim outfitima.

No, sve to nas može dovesti do situacije u kojoj ćemo uložiti u trendove koji traju jednu sezonu, a kasnije će samo stajati u ormarima. Potrebno se pametno organizirati i kupiti statement predmete za koje znamo kako ćemo ih lako kombinirati. Mango kolekcija na sniženju sadrži pletiva koja će nam biti najdraži saveznik ove zime, a možete pronaći i blejzere u popularnim bojama.

Duge haljine su također u ponudi, a njih predlažemo nositi na chunky čizme i bunde od umjetnog krzna. Mango u ponudi ima i prošivene jakne u zagasitim bojama. Riječ je o komadu koji je doživio popularnost nakon što je The Frankie shop izbacio kultnu oversized prošivenu jaknu u maslinastoj boji.

Nakon toga se taj trend proširio na svjetski street style i ne postoji high street brend koji nema u ponudi ovu vrstu jakne. Crna mini torbica, traper minica i ostali komadi mogu se po sniženim cijenama naći u vašoj garderobi ako zavirite u Mango ponudu koju donosimo u nastavku. Posebno smo izdvojili 20 najljepših komada na sniženju.

Foto: Instagram, Mango

Učitati još
Zatvori