Poželjet ćete uskočiti u svaki komad iz nove Mango kolekcije

Poželjet ćete uskočiti u svaki komad
iz nove Mango kolekcije

Mango

Dašak safari mode, uz mnogo zemljanih tonova, a naročito kaki boje, stigao je u najnoviju kolekciju modnog brenda Mango. Svaka dva tjedna na police i vješalice ove high street trgovine stižu odjevni noviteti i od kraja siječnja do danas već se nakupilo mnoštvo odličnih komada, no možda nas je najviše osvojila upravo ova kolekcija u duhu safari stila koja je ovog tjedna stigla u Mango.

Safari moda u novoj Mango kolekciji

Još prošlo ljeto pisali smo vam o safari looku kao trendu stvorenom za visoke temperature, čija privlačnost nikada nije izblijedila, pa se ovaj stil i ove toplije sezone nameće kao jedan od najpoželjnijih. Plisirane suknje u maslinastim bojama, wrap modeli suknji s cvjetnim printom, košulja-haljine u nijansama zelene, chic jakne koje podsjećaju na uniforme, prozračne bijele bluze i paper bag hlače u bež tonovima, neki su od aduta ove kolekcije. Sve lijepe komade pogledajte u nastavku, a kolekciju otkrijte ovdje.

Mango3 Mango4 Mango5 Mango6 Mango7 Mango8 Mango9 Mango10 Mango11 Mango12 Mango14 Mango15 Mango17 Mango18 Mango19 Mango20 Mango21

Mango2 Mango13

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori