Mango već sada zna kakve ćemo kapute nositi ove jeseni i zime

Mango već sada zna kakve ćemo kapute
nositi ove jeseni i zime

Kako je ljetna sezona ušla u drugu polovicu i polako, ali sigurno se bliži svom kraju, tako su modni brendovi intenzivnije počeli plasirati trendove za jesensku i zimsku sezonu. Nakon početnih kolekcija za prijelazne dane, koje su već stizale s prvim danima ljeta, sada dolaze i one konkretne, za hladnije dane. Mango tako u rukavu već ima aseve za jesen i zimu, i to u vidu kaputa koji su došli u prodaju na rado posjećenom web shopu ovog poznatog španjolskog high street brenda.

Kako izgledaju prvi kaputi iz Manga?

Možda će vas iznenaditi činjenica da je Mango web shop već krcat jaknama i kaputima koje će vas štititi od hladnoće za samo nekoliko mjeseci. Ondje vlada pravo obilje raznih stilova, krojeva, materijala, uzoraka, boja i detalja, a ponuda se čini bolja no ikad. Ponovno vidimo neke trendove koji su vladali još prošle hladnije sezone, no tu su i neki novi, kao i Mango klasici koje brend reinterpretira svake sezone.

Recimo samo da će se u ovoj kolekciji kaputa pronaći žene koje vole klasiku i za njih je sama osnova zimske garderobe crni ili tamnoplavi kaput jednostavnog, ali besprijekornog kroja. Još jedan favorit za njih će svakako biti i kaput u boji devine dlake, a Mango ga ima u čak nekoliko različitih krojeva. Zatim su tu i dalje vrlo popularni karirani kaputi, teddy coat modeli, kratke bundice i kaputi na preklop i vezanje, a počinjemo viđati i sve više modela u ove jeseni hit printu – onom životinjskom, kao i modele u jarkim bojama poput žute.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori