Vrijeme je za proljetni online shopping – najbolje nove modele pronašli smo u Mango online shopu

Vrijeme je za proljetni online shopping – najbolje nove modele pronašli smo u Mango online shopu

U narednim danima, shopping u omiljenim modnim trgovinama jedna je od aktivnosti koju ćemo zbog svoje sigurnosti, ali i sigurnosti drugih, preskočiti. Ipak, s prvim toplijim danima koji su već stigli i novom sezonom na korak od nas, mnogi će vikend u sigurnosti i udobnosti svoga doma iskoristiti za sezonsku transformaciju i obnovu garderobu. Nakon čišćenja ormara, pospremanja zimskih stvari i povratka prošlogodišnjih proljetnih favorita, sve što vam nedostaje u proljetnoj garderobi, umjesto u trgovinama, potražite u online shopovima.

Jedan od high street brendova u čiji online shop uvijek volimo zaviriti jer na jednom mjestu okuplja najbolje basic modele, najelegantnije klasike i najnovije modne trendove je španjolski high street brend Mango.

Odlično novi Mango modeli stigli su u online shop

Uz aktualno mid-season sniženje čije smo vam najbolje modele izdvojili ovdje, Mango je u svoj online shop dodao i pregršt novih modela koji će svoje mjesto lako pronaći u baš svakoj proljetnoj garderobi. U fokusu nove kolekcije popularnog španjolskog high street brenda nalaze se proljetni favoriti, ali u novom, trendi izdanju koje će osvježiti naš ormar i look. Riječ je, naravno, o odjevnim komadima od trapera i bijelim košuljama. Uz njih, među novim modelima istaknuli su se i klasičan bež baloner, crni blejzer cropped kroja te prsluci, zaboravljeni modni klasik koji se ove sezone ponovno vraća među najpoželjnije trendi komade.

Osim ključnih odjevnih komada, u Mango online shop stigli su i cool modni dodaci među kojima su se istaknuli prvi modeli sandala i natikača, trendi torbe i zlatni nakit. Najbolje modele koji su tek stigli u Mango online shop, a koje već možete dodati u shopping košaricu iz udobnosti svoga doma, izdvojili smo u nastavku.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori