Mango ima super međusezonsko sniženje – izdvojile smo najbolje modele

Mango ima super međusezonsko sniženje
– izdvojile smo najbolje modele

Iako imamo osjećaj da je ljetno sniženje tek završilo, ispred nas je već novi razlog za shopping – mid-season sniženja. Nakon što smo na velikom sezonskom sniženju koje je donio kraj ljetne modne sezone pronašli najpoželjnije trendove i klasike za ljetni ormar, mid-season sniženje donosi fokus na odjevne komade i modne dodatke za novu sezonu u koju smo tek zakoračili.

Uz modele poput T-shirta i traperica koji se u našem ormaru nalaze tijekom cijele godine, bez obzira na sezonu i trendove, međusezonska sniženja donijela su i jesenske komade po sniženim cijenama. Sniženje jesenskih komada na samom početku sezone mnogima će se na prvu učiniti neobičnim, no s obzirom na činjenicu da su prvi jesenski komadi na police popularnih modnih dućana stigli tijekom ljeta i s obzirom na brzi tempo koji posljednjih godina nameće modni svijet, a koji svakih nekoliko tjedana na police popularnih modnih trgovina, početak listopada istaknuo se kao savršeno vrijeme za prve jesenske popuste.

Počela su međusezonska sniženja

Sezonu jesenskih mid-season sniženja i ove su godine otvorili high street brendovi u čijoj su se raskošnoj ponudi sada istaknuli odjevni komadi i modni dodaci po cijenama pristupačnijima no ikad zbog čega je sada savršeno vrijeme za zavirite u svoju garderobu za jesensku sezonu i na sniženjima pronađe sve one ključne modele koji vam još uvijek nedostaju.

Neke od najboljih modela pronašli smo u ponudi španjolskog high street brenda Mango u kojem je međusezonsko sniženje već počelo.

Nakon odličnih kolekcija za jesensku sezonu, high street brend Mango izdvojio je neke od prvih jesenskih favorita i okupio ih na odličnom međusezonskom sniženju. Snižene do 50%, Mango međusezonsko sniženje donosi sve modne favorite za jesen poput ženstvenih midi haljina i romantičnih košulja, omiljenih traperica i ležernog pletiva, trendi torbica i cipela.

Mango međusezonsko sniženje: najbolji modeli sniženi do 50%

Naše favorite izdvojili smo u nastavku, a sve što je Mango pripremio za mid-season sniženje možete otkriti u najbližoj Mango trgovini i u njihovom online shopu.

Foto: Instagram, Mango

Učitati još
Zatvori