Najbolja high street kolekcija kupaćih kostima za ljeto ispred nas

Najbolja high street kolekcija kupaćih
kostima za ljeto ispred nas

Ljeto se možda čini daleko, no proljetni dani donose nekoliko odličnih prilika za kratka putovanja u toplije krajeve zbog kojih bi nam kupaći kostim mogao zatrebati i prije no što smo očekivali. Srećom, prvi modeli kupaćih kostima stigli su još s prvim danima u godini i najavili nove trendove i najpoželjnije modele koji će vladati svjetskim plažama. Nakon prvih modela, početak proljetne sezone donio je i prve kolekcije kupaćih kostima za tople dane ispred nas u kojim su se još jednom spojili jednostavnost klasičnih krojeva i najpopularnije trendove sezone.

Među najboljim i najpristupačnijim kolekcijama kupaćih kostima koje u stigle s prvim proljetnim danima istaknula se ona s potpisom španjolskog high street brenda Mango.

NAJBOLJI HIGH STREET KUPAĆI KOSTIMI

Istovremeno jednostavni, elegantni i efektni, kupaći kostimi s Mango potpisom ove sezone izgledaju bolje no ikad. Od klasičnih jednodijelnih kupaćih kostima s trendi pomakom u samom kroju do bikini modela sa šarmantnim detaljima poput volana, Mango kolekcija kupaćih kostima istaknut će savršeni model za svaku proljetnu i ljetnu garderobu. Uz moderni pomak u klasičnim krojevima, prva Mango kolekcija kupaćih kostima za sezonu proljeće/ljeto 2019. donosi naglasak na trend neutralnih i zemljanih tonova, dok joj dozu zaigranosti daju trendi uzorci poput točkastog uzorka i morskih motiva.

Od jednodijelnih modela s otvorenim leđima do bikini modela ukrašenih uzorcima i šarmantnim detaljima poput volana, u nastavku donosimo Mango kupaće kostime koje ćete poželjeti odmah i nositi cijelo ljeto. Kolekciju prati i divan editorial snimljen u idiličnom gradiću koji možete otkriti u nastavku, a sve modele popularnog španjolskog high street brenda možete pronaći u web trgovini mango.com.

Foto: Mango

 

Učitati još
Zatvori