Najženstvenija Mango kolekcija ove sezone

Najženstvenija Mango kolekcija ove sezone

Mango14

Nove high street kolekcije, koje u prosjeku svaka dva tjedna dolaze u prodaju, jedna za drugom mame nas i nagovaraju na shopping. Ove sezone moramo vam priznati kako bismo najradije kupili sve, a jedan od brendova u čijim smo kolekcijama pronašli najviše favorita za svoj proljetni ormar definitivno je Mango.

Ovaj španjolski brend trenutno radi punom parom i svaka kolekcija koju je dosad izbacio donijela je pregršt poželjnih komada. Mango nam je otkrio svoje najbolje pastelne komade, zatim one inspirirane safari modom, a dobili smo i uvid u to kako će izgledati ljeto 2018. na Mango način.

Mango15

Ženstvena Mango kolekcija za toplije dane

Ova najnovija kolekcija, koja je danas stigla u prodaju u Mango web shop, ponovno se fokusira na boje, točnije dvije ključne: bež i crvenu, tek tu i tamo s primjesom roskastih tonova. Crveno-roza kombinacija ove sezone pravi je hit, a Mango ju interpretira na svoj način i cijeloj novoj kolekciji daje najženstveniju notu dosad. U novim komadima možemo se zamisliti u svakoj svakodnevnoj situaciji: od one poslovnog karaktera, do one koja se tiče ležerne, a opet elegantne garderobe za toplije dane. U nastavku pogledajte sve nove Mango komade.

Mango16 Mango17 Mango18

Mango19 Mango20 Mango21 Mango22 Mango23

Mango24 Mango25 Mango26 Mango27 Mango28 Mango29

Mango34 Mango33 Mango32 Mango31 Mango30

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori