Nova Mango kolekcija donosi ležernu eleganciju s ulica Pariza

Nova Mango kolekcija donosi ležernu
eleganciju s ulica Pariza

Jesenska sezona je sve bliže. Prije velike transformacije ormara i prvog jesenskog shoppinga, sada je savršeni trenutak da istražimo sve modne novitete i trendove koje donosi jesen i pronađemo inspiraciju za svoj jesenski look. Jedno od najboljih mjesta na kojoj uvijek možemo pronaći nepresušan izvor inspiracije su ulice Pariza. Unutar ormara Francuskinja i njihovog prepoznatljivog stila mnogi su oduvijek pronalazili inspiracija. Od jednostavnih krojeva i ležernog pristupa klasicima do raskošnih materijala i trendi komada koji svaku novu sezonu začine i naglase svoj besrpijekoran look, Francuskinje su, čini se, pronašle jednostavnu formulu za savršen outfit baš svaki put.

Ove godine dozu pariške inspiracije ne moramo tražiti dalje od najnovije Mango kolekcije koja nas u odličnom lookbooku vodi na ulice Pariza i donosi outfit ideje i sve ključne modele za postizanje elegantnog jesenskog looka s dozom ležernosti i nonšalancije.

Mango kolekcija inspirirana pariškim stilom

Kad govorimo o komadima koji unose dašak francuskog stila u svaki ormar, postoji nekoliko njihovih favorita i apsolutnih klasika koji se uvijek zadržavaju unutar njihove garderobe, ne bitno o kojoj se sezoni radilo. Uz bijelu košulju i odličan par traperica, malu crnu haljinu i blejzer, svaka nova sezona u ormare Francuskinja unosi i nekoliko noviteta.

Omiljene klasike u osvježenom izdanju i nove trendi modele inspirirane pariškim stilom okupila je nova Mango kolekcija za jesen 2021. U središtu kolekcija nalazi se jednostavan i uvijek privlačan spoj crne i bijele boje. Jednostavnost crno-bijelog looka osvježena je uz pomoć plavog trapera, efektnog grafičkog uzorka i nekoliko modnih dodataka u boji poput smeđih čizama i crvenih balerinka. Na listi najboljih modela iz nove Mango kolekcije ističu se i bež baloner, chic blejzer od tvida i moćno odijelo s dodatkom trendi prsluka – modeli koje ćemo ove jeseni sigurno viđati na pariškim ulicama, a koje ćemo i same poželjeti nositi.

Trendi pomak omiljenim klasicima donose detalji poput efektnih izreza koje možemo pronaći na hlačama i na bijeloj košulji, dok su njihovu eleganciju naglasili komadi zlatnog nakita. Mango kolekcija donosi i cool tenisice koje možda na prvu ne povezujemo s pariškim stilom, ali koje sve Parižanke zapravo obožavaju nositi. Naravno, u kolekciji se nalazi i nekoliko modela koje uvijek povezujemo s pariškim stilom poput prugaste majice, dolčevite, plisirane suknje i zavodljive crne majice.

Divan lookbook koji prati kolekciju, a koji je snimam na ulicama Pariza donosimo u nastavku, a sve modele možete pronaći u najbližoj Mango trgovini ili na mango.com.

Foto: Mango

Preporuka

Zatvori