Kako transformirati zimsku u proljetnu garderobu? Najnovija Mango kolekcija donosi sve ključne modele

Kako transformirati zimsku u proljetnu garderobu? Najnovija Mango kolekcija donosi sve ključne modele

Prvi modni trendovi za 2020. već su se istaknuli, a u posljednjih mjesec dana poznati modni brendovi predstavili su i svoje prve proljetne kolekcije zbog čega su mnogi među nama počeli razmišljati o transformaciji garderobe. Iako se proljeće čini daleko, sve topliji i sunčaniji dani najavili su dolazak nove sezone zbog čega je sada idealno vrijeme da u svoj zimski ormar dodamo prve proljetne novitete i osvježimo svoje svakodnevne kombinacije.

Pitanje koje će nam se prirodno nametnuti kada je riječ o sezonskoj transformaciji garderobe je odakle krenuti?

Nakon prvog koraka koji je uvijek pospremanje stvari koje neće biti dio naše nove sezonske garderobe, ali ćemo im se vratiti sljedeće zime i nakon drugog koraka koji će u našu garderobu vratiti proljetne favorite iz prethodnih sezona koji su tijekom zimskih mjeseci bili spremljeni na najvišoj polici, u kutiji ili koferu ispod kreveta, vrijeme je za nekoliko modnih noviteta.

U odabiru novih odjevnih komada i modnih dodataka, uvijek birajte modele koji nedostaju u vašem ormaru, ali koji će se lako kombinirati s komadima koje već imate. Kako bi dodatno olakšao potragu za najboljim proljetnim modelima koje možete dodati u svoj ormar, high street brend Mango predstavio je kolekciju koja donosi ključne odjevne komade i modne dodatke za baš svaki proljetni ormar.

Mango noviteti kao savršeni početak proljetne garderobe

Nakon prvih modela za 2020. godinu, brend Mango, koji se godinama nalazi na vrhu liste najpopularnijih high street brendova, predstavio je i svoje prve mini kolekcije za proljetnu sezonu od kojih nas je najviše oduševila ona posljednja.

Iako nevjerojatno jednostavna, nova Mango kolekcija donosi ključne modele koji će svoje mjesto pronaći u baš svakom ormaru. Za svakodnevne kombinacije, poslovni look i večernje outfite, u novoj kolekciji omiljenog high street brenda ističu se moderno odijelo i bijeli T-shirt, fino pletivo i kožne hlače, cvjetna haljina i plisirana suknja.

Uz odjevne komade među kojima ćete pronaći sve što vam zapravo treba za prve proljetne dane, Mango je mini kolekciju za proljetnu sezonu obogatio i s nekoliko efektnih, ali, baš poput ostatka kolekcije, jednostavnih modnih dodataka. Torba sa zanimljivom teksturom koji stvaraju isprepletene kožne trake, zlatne naučnice, bijele čizme na vezanje i crne sandale s tankim remenčićima odlično su zaokružili i upotpunili kolekciju, a jednaki efekt ostvarit će i u našoj proljetnoj garderobi.

Bez obzira koje komade dodate u shopping košaricu, s novim Mango modelima ne možete pogriješiti! Pogled na kolekciju i divne vizuale donosimo u nastavku, a sve modele, kao i ostatak Mango ponude, možete pronaći u najbližoj trgovini te na mango.com.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori