U Mangu smo pronašli mini torbicu vrlo sličnu Jacquemus modelu i želimo je odmah
U Mangu smo pronašli mini torbicu vrlo sličnu Jacquemus modelu i želimo je odmah

U Mangu smo pronašli mini torbicu vrlo sličnu Jacquemus modelu i želimo je odmah

Moda je fluidna i brzo se mijenja, a samim tim dolaze novi treneovi. Kada govorimo o novim trendovima, postoje visoke modne kuće i dizajneri koji su trenutno popularni i diktiraju iste. Jedan od popularnijih modnih dizajnera, čije kolekcije osvajaju ljubiteljice mode diljem svijeta, je Simon Porte Jacquemus. Njegove torbe i mini torbice su rado viđeni detalji na streetstyle sceni, a mi smo vrlo sličan model pronašli u Mangu.

Torbica koja nam je predmet žudnje

Kada ulažemo u dizajnerske komade, često želimo da su klasici koji se mogu dugoročno nositi. Jacquemus je trendi komad uglavnom u vibrantnim bojama pa ako pak niste sigurni da želite takav komad, ovaj iz Manga je idealan. Iako nam dolazi jesen koja je asocijacija na nešto zagasitije tonove, sudeći po trendovima, ova će biti upravo suprotno. Modni naglasak ove jeseni je na vibrantnim i karakternim komadima, uzorcima, color blocking kombinacijama i ostalo.

Stoga, uložite u razigrani modni detalj koji će vam biti SOS kada želite osvježiti monotonu kombinaciju. Mini torbicu možete nositi i kombinirati na razne načine. Predlažemo je nosiit na jeasn hlače, tenisice i oversized blejzere kao dio casual kombinacije.

mango
mango
mango
mango
mango

Uvijek sa sobom možete ponijeti i veliku shopper torbu u koje ćete staviti bocu vode, kreme, rukovnike i stvari koje vam trebaju. Kada govorimo o večernjim kombinacijama, ove jeseni su u modi glamurozni komadi na koje će se vibrantna mini torbica savršeno uklopiti. U tom smislu predlažemo kožne mini haljine ili pak mini suknje u sinergiji s kožnim topom. Koža je must have, stoga se isplati uložiti i u pokoji kožmi komad.

Naime, što god odabrali, sigurno nećete pogriješiti jer prema modnim kritičarima ova jesen je za hrabre i upečatljive kombinacije. Stoga, budite hrabri i poigrajte se modom kako biste stvarali hrabre outfite upotpunjene odabranim modnim detaljima.

mango
mango
mango
mango

Foto: Instagram, Mango

Učitati još
Zatvori