Pronašli smo odličnu kopiju popularne Furline torbe u Mangu
Pronašli smo odličnu kopiju popularne Furline torbe u Mangu

Pronašli smo odličnu kopiju
popularne Furline torbe u Mangu

Što sve treba imati jedna torba kako bi bila trendi ove sezone?

Kratka ručka, oblik polumjeseca i metalni detalji visoko su na listi najpoželjnijih značajki, zahvaljujući trendovima iz dvijetisućitih koji ponovno žare i pale modnim svijetom.

Torbica u modelu Primavera S, talijanske modne kuće Furla, ima sve od navedenog pa ne čudi što je osvojila srca obožavatelja kompaktnih torbica.

A ako želite isprobati ovaj trend no u nešto povoljnijem izdanju, jedna Mango torba iz aktualne kolekcije mogla bi biti baš po vašoj mjeri.

TORBA PRIMAVERA S, FURLA

Torba iz Manga odlična je kopija

Furlina Primavera izrađena je od kože,  a prepoznatljiva je po metalnoj kopči na remenu. Torbica Furla Primavera se na službenoj stranici može kupiti u različitim bojama, no najpopularniju nijansu konjaka teško je uloviti.

U Mangu smo pronašli super kopiju ovog modela, i to u hit boji koju je lako uklopiti u modne kombinacije za sva godišnja doba. Mango torba u web shopu krije se pod nazivom “oval short handle bag”,  a može se kupiti i u trgovinama.

TORBA FURLA

Što je slično, a što različito?

Kad su dimenzije u pitanju, Furlina torbica malo je veća, no tri centimetra ne čine veliku razliku, pogotovo kad je riječ o ovako oblikovanim torbama. Šav na dnu torbice dizajneri iz Manga odlično su pogodili, kao i ručku koja je slične širine i duljine na oba modela.

TORBA FURLA
TORBA MANGO

Mango torba na remenu ima četvrtastu kopču, a Furlina, naravno, prepoznatljivu ovalnu kopču sa svojim logom. Glavnu razliku čine materijali jer je Furlina torba izrađena od kože, a Mangova od umjetnog materijala. Naravno, još je jedan bitan faktor cijena. Originalan model platit ćete par stotina eura, a high street kopiju nekoliko desetaka eura.

Obje torbice u više boja ovih dana možete uloviti na sniženju i svojoj postojećoj garderobi dodati dašak luksuza kojim zrače i originalan i high street model.

 

Torba Mango

Foto: Furla, Mango

Učitati još
Zatvori