Jedan od najvećih proljetnih trendova u novoj Mango kolekciji

Jedan od najvećih proljetnih trendova
u novoj Mango kolekciji

Proljeće koje smo tjednima s nestrpljenjem iščekivali sada je konačno stiglo, a s njim su stigli i novi trendovi koji su najavili još jednu uzbudljivu modnu sezonu ispred nas. Iako su prvi proljetni komadi davno stigli na police naših omiljenih modnih trgovina i istaknuli one najpoželjnije trendove sezone, najbolje modele poznati modni brendovi ipak su sačuvali za početak sezone.

Kao savršeno osvježenje koje tražimo u svojoj garderobi, nova kolekcija španjolskog high street brenda Mango donijela je divne modele za svakodnevne kombinacije koje krasi neodoljivi spoj ležerne elegancije i jednog od najvećih proljetnih trendova čije vrijeme tek dolazi – zemljanih boja.

ZEMLJANE BOJE U NOVOJ MANGO KOLEKCIJI

Od najnježnijih i najsvjetlijih bež tonova preko zagasitih nijansi zelene do smeđe boje u njezinom najraskošnijem izdanju, zemljani tonovi trend su koji će se naći u samom središtu modnog svijeta i koji će obojati neke od najpoželjnijih proljetnih i ljetnih modela. Jednostavne za kombiniranje s neutralnim bojama, ali i s jarkim bojama i vibrantnim uzorcima, zemljane boje jedan su od najsvestranijih proljetnih trendove kojeg krasi vrlo klasičan izgled, ali i ležerni karakter zbog čega će se istaknuti kao odličan izbor kada su u pitanju dnevne kombinacije. Nova Mango kolekcija donijela je ključne modele za dnevnu uniformu u zemljanim tonovima – od laganog balonera preko ženstvenih favorita poput suknja i haljina na kopčanje do odijela, poslovnih hlača i elegantnih bluza kao nezaobilaznih proljetnih klasika iz poslovnog ormar.

Uz zemljane tonove, novom Mango kolekcijom vladaju klasični krojevi s modernim pomakom koje još privlačnijima čine raskošne teksture tankog pletiva, lana i pamuka. Kolorističku priču savršeno zaokružuje dodatak bijele i crne boje, te nekoliko komada u jarkim nijansama narančaste i crvene koji oživljavaju zagasite zemljane tonove. Kao komplementarni modni dodatak odjevnim komadima u nijansama bež, zelene i smeđe boje istaknuo se zlatni nakit koji donosi onaj savršeni posljednji pečat u jednostavnost i ležernu eleganciju nove Mango modne priče. Najbolje modele pronađite u nastavku.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori