Jedina outfit inspiracija koja će vam trebati ovog proljeća

Jedina outfit inspiracija koja će vam
trebati ovog proljeća

Prije nekoliko sezona Mango je pokrenuo svoju Instagram kampanju odabravši prve #mangogirls te zavrtio priču kakvu vjerojatno ni sami nisu očekivali. Uspjeh kakav su požnjela high end imena poput Chloé ili Miu Miu sa svojim specijalnim hashtagovima #chloegirls i #girlinmiumiu, Mango je replicirao na high street razini kojoj je u startu zbog masovnijeg tržišta predviđen puno veći odaziv. No privukli su neke od najvećih kulerica na stilu kao što su Pernille Teisbaek, Lucy Williams, Gala Gonzales, Maja Wyh, koje su spremno postavile hashtag na svoje profile i odjenule Mango total lookove, a to je bio samo početak. Brend na razini sezone mijenja i dodaje nova lica u priču, a danas pretražujući #mangogirls nije više niti lako otkriti tko su originalne djevojke, a tko si je sam nadjenuo ovu titulu.

Što Mango djevojke nose ovog proljeća?

Mango djevojke, iako dolaze iz raznih zemalja svijeta, dijele sličnu estetiku koju je moguće prepoznati ako se potrudite. Ove su sezone, primjerice, u društvo pozvali Francuskinje Leiju Fez i Eleonore Tulin, Šveđanku Michaelu Wissen, Singapurku Yoyo Cao te nastavili već započete suradnje s Veronikom Heilbrunner, već spomenutom Pernille Teisbaek i drugima. A djevojke su, na sebi svojstven način, pokazale kako najnovije Mango komade uklopiti u svakodnevnu garderobu. Boje koje biraju su pastelne i zemljane, krojevi lepršavi i predimenzionirani, a traper i blejzeri igraju veliku ulogu u dnevnim kombinacijama.

Najbolje od svega je što neki od komada koji ste gledali u trgovini brenda tako možete vidjeti “na djelu”, ukomponiran u stil neke od djevojaka koje osobno volite pratiti te odmah zamisliti bi li uživo mogao funkcionirati i za vas. Ova suptilnija i prirodnija kampanja ima i puno snažniji odaziv kada u realnim okvirima, izvan lookbookova, kupci mogu razmišljati o komadima koje brend lansira na mjesečnoj bazi. Ako ste i inače obožavatelji brenda, onda uz pretraživanje hashtaga možete doznati koji su najpopularniji komadi trenutno u kolekciji te se inspirirati kako ih nositi.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori