Ovu zimu želimo nositi modne detalje španjolskog brenda Mam
Ovu zimu želimo nositi modne detalje španjolskog brenda Mam

Ovu zimu želimo nositi modne detalje
španjolskog brenda Mam

Moda je brza i trendovi se izmjenjuju na tjednoj bazi. Svjedočimo vremenu u kojem nismo imali nikada više dostupnih modnih komada, a teško je u masi toga izgraditi vlastiti stil. Stil bi bio skup naše osobnosti, karaktera i autentičnosti. On se gradi godinama i svakako slijepo praćenje trendova ne ulazi u domenu stila.

No, modni detalji su najvažniji kada govorimo o stilu i predmeti koji čine razliku. S njima gradimo naš osobni vizualni izričaj, a ove sezone nam se posebno sviđaju modni detalji španjolskog brenda Mam.

Modni detalji španjolskog brenda Mam su nam na wishlisti

Bliži nam se Božić i vrijeme darivanja, a u tom smislu su komadi modnog brenda Mam savršen izbor. Unikatni i posebni svidjet će se svima, a možete ih lako kombinirati. Riječ je o nakitu koji bismo mogli okarakterizirati kao minimalistički s dozom pomaknutosti. Tako da će se svidjeti onima koji vole upečatljivi i jednostavan nakit. Poseban dizajn se ističe u svakom komadu, a mi zaista ne znamo što bismo posebno izdvojili.

Mam je brend koji osim nakita ima prekrasne torbe. Ljeti su im popularne pletene torbe s detaljima u vidu umjetne kože, a zimi torbe u bojama koje će osvježiti svaku kombinaciju. Sezona je evenata i kako biste osvježili vaše outfite na pravi način, uložite u poseban nakit. Obična crna kombinacija će izgledati glamurozno, ako na nju iskombinirate nešto od ovog nakita. Predlažemo ga nositi na dnevne i večernje outfite jer će svakoj kombinaciji dati ono nešto. Cijelu kolekciju možete pogledati ovdje, a mi posebno izdvajamo naše favorite.

Foto: Instagram, MAM

Učitati još
Zatvori