20 komada iz jedne od najpoželjnijih kolekcija sezone

20 komada iz jedne od
najpoželjnijih kolekcija sezone

A post shared by ZIMMERMANN (@zimmermann) on

Kada pomislimo na ljetnu sezonu, laganu i romantičnu odjeću, te onaj sanjivi osjećaj koji prati cijeli koncept ljetnog odmora, nemoguće je ne pomisliti na modni brend Zimmermann. Iako dolazi iz daleke Australije, dizajn ovog brenda nikada nam nije bio bliži, i to prvenstveno zahvaljujući činjenici da se brojni atraktivni Zimmermann komadi mogu nabaviti u zagrebačkom Magali concept storeu, u Dežmanovoj ulici 4. Ako postoji ta mala vjerojatnost da još uvijek niste upoznati sa svime što Zimmermann radi, reći ćemo vam samo kako je riječ o jednom od trenutno najdražih modnih brendova trendseterica diljem svijeta, koje svaku novu Zimmermann kolekciju iščekuju s velikim nestrpljenjem i mislima na koji će način brend u novoj sezoni nadmašiti samog sebe.

Zimmermann look5 Zimmermann look4

Jedan pogled u njegove kreacije i većina modnih znalki već raspoznaje kako se radi upravo o Zimmermann dizajnu. Priča ovog brenda počela je još 1991. godine u Sydneyu, gdje su ga osnovale sestre Nicky i Simone Zimmermann. Njihova originalna vizija modnog brenda koji će se kroz nekoliko godina ‘razmahati’ po cijelom svijetu bila je ponuditi ženama sofisticiranu ženstvenost u obliku kolekcija koje savršeno odgovaraju australskom podneblju, dok u našem slučaju izazivaju onaj obožavani ‘forever on vacation’ dojam. Nicky i Simone kroz Zimmermann su uspjele izraziti i svoju ljubav prema vedrim bojama i printevima, kao i strast prema detaljima na odjeći koji čine razliku.

Zimmermann look3 Zimmermann look2 Zimmermann look

Ženstvena moda na Zimmermann način

Svoju modu, Nicky i Simone isprva su predstavljale na modnim sajmovima, zatim je uslijedio jedan mali dućan u rodnoj im Australiji, da bi, nakon što su opipale bilo potrošačica i osjetile što one žele, sestre Zimmermann spremno krenule osvajati ostatak svijeta. Njihov brend vrlo je rano u svojoj evoluciji spojio ready-to-wear modu sa svijetom kupaćih kostima, a na taj potez modna elita je izvrsno reagirala i tako je Zimmermann dobio jednu pravu malu nišu po kojoj se i danas ističe iz mase. Odjeća koja laska različitim figurama, naglašena ženstvenost, diskretni utjecaji aktualnih trendova i, kako bi se reklo, ‘nepodnošljiva lakoća postojanja’, sve je ono što karakterizira rad modnog brenda Zimmermann danas.

I aktualna kolekcija, koju možete pronaći u Magali concept storeu, donosi brojne komade koji mame uzdahe trendseterica, a namijenjeni su novoj sezoni proljeće/ljeto 2018. Romantično, ženstveno, lepršavo i šarmantno – baš kako volimo od ovog modnog brenda.

 

Zimmermann

Zimmermann3

Zimmermann4

Zimmermann2

Zimmermann5

Zimmermann6

Zimmermann7

Zimmermann8

Zimmermann9

Zimmermann10

Zimmermann13

Zimmermann14

Zimmermann15

Zimmermann16

Zimmermann17

Zimmermann12

Zimmermann20 Zimmermann19 Zimmermann18 Zimmermann11

Foto: Zimmermann, Instagram

Učitati još
Zatvori