Nedostaju nam partyji, ali zato smo pronašle party sandale iz snova

Nedostaju nam partyji, ali zato smo
pronašle party sandale iz snova

Ovog siječnja osvijestili smo brojne stvari koje nam fale i možemo reći kako nam ono staro normalno sve više nedostaje. Najviše nam, naravno, nedostaju dragi ljudi, druženja i zabave na kojima bismo se nasmijali do suza i napunili pozitivnom energijom, a dok iščekujemo te stare i dobro nam poznate scenarije, pronašle smo jedan brend sandala i salonki koji čežnju za party sezonom čini još većom. Riječ je o modelima koje je zapravo dovoljno samo gledati te uživati u prizoru i svim asocijacijama sjajnih party stylinga koji nam padaju na pamet.

Brend o kojem vam pričamo zove se Mach & Mach, a iako još nije toliko razvikan ako ga usporedimo s drugim dizajnerskim brendovima, činjenica je da jako uporište ima u zajednici influencerica, koje su ga učinile pravom zvijezdom Instagrama. Zahvaljujući njima, Mach & Mach ima nekoliko bestsellera, čije se zalihe stalno rasprodaju i ponovno dolaze. Upoznajte nove ‘it’ party sandale i salonke, koje će vas podsjetiti na vaše najdraže partyje – i možda nagovijestiti one koji tek slijede!

Mach & Mach ima trenutno najpoželjnije party cipele

Apsolutni bestseller brenda Mach & Mach su špičaste salonke na visoku petu, čiji se remenčići vežu oko gležnja. Prepoznatljivi detalj na njima je dvostruka svjetlucava kristalna mašna koja čini onaj zdravi omjer glamura i kiča. Kristalni remenčići obavijaju gležanj i riječ je o modelu koji će plijeniti poglede i pozornost gdje god se pojavio.

Mach & Mach predstavio je ove salonke u nekoliko visina potpetice i nekoliko različitih boja (crnoj, tirkiznoj, boji fuksije…), a zatim su uslijedile i još neke varijacije na temu. Primjerice, natikače s kristalnom mašnom, slingback salonke i sandale. Svima im je zajedničko da su vrlo efektne, primjetne i luksuznog dojma. Naravno, dolaze i s paprenom cijenom (1000 i nešto dolara), pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li se ovim hit modelima u nadolazećoj sezoni inspirirati i neki manje luksuzni brendovi. Ponudu brenda istražite ovdje.

Učitati još
Zatvori