Kolekciju iz koje bismo ovog ljeta sve komade potpisuje poznata blogerica

Kolekciju iz koje bismo ovog ljeta sve
komade potpisuje poznata blogerica

Blogerice koje pokreću vlastite modne brendove, koncept je koji sve češće viđamo na modnoj sceni. Kroz kolekcije odjeće i modnih dodataka, one su odlučile kapitalizirati svoju slavu na društvenim mrežama, a još prošle godine pisali smo vam o tome kako se na isti korak odlučila i šarmantna Španjolka Alexandra Pereira koja stoji iza bloga Lovely Pepa.

Na lansiranje vlastite kolekcije, kao što je otkrila, nagnala su je vlastita putovanja, kojih u godinu dana ima zbilja mnogo, bez obzira jesu li poslovne ili privatne prirode. Svaka od zemalja koje posjećuje, ujedno postaje kulisa za fotografiranje najnovijih komada iz Lovely Pepa Collection, pa njene haljine, bluze i kombinezoni postaju dijelom razglednica iz najljepših krajeva svijeta. Nakon uspješne prošlogodišnje kolekcije, mnogo pažnje trenutno plijeni i ona aktualna ljetna, a o popularnosti ovog brenda dovoljno govori podatak da su mnogi komadi već rasprodani.

Primjetno je kako je kolekcija inspirirana posljednjim modnim trendovima, pa sadrži sve od prozračnih tunika s rupičastim detaljima do točkastih haljina. Malo španjolskog i malo francuskog šarma, pomiješano je u ljetnu modnu priču čijim komadima ne možemo odoljeti. A Alexandra je pritom sama sebi najbolja ambasadorica – s Instagram publikom od 1.6 milijuna ljudi, dizajn koji nosi jako brzo dobiva na vidljivosti i popularnosti.

Foto: Lovely Pepa Collection

Učitati još
Zatvori