Look tjedna: Mia Matić nosi modne klasike na cool način

Look tjedna: Mia Matić nosi modne
klasike na cool način

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Mia Matic (@miammatic) on

Proljetna sezona polako nam se bliži, a s prvim proljetnim danima u naše će se garderoba vratiti i neki od najpopularnijih proljetnih modnih klasika. Ususret novoj sezoni, odlučili smo potražiti dozu outfit inspiracije kako bismo ne samo našli nove načine kako nositi prošlogodišnje proljetne favorite, već i pametnije birali kada je riječ o modnim novitetima koje ćemo ove godine dodati u svoju garderobu. Jednu od najboljih odjevnih kombinacija u kojima možemo zamisliti da ćemo provesti proljetne dane pronašli smo na Instagram profilu poznatog hrvatskog modela Mije Matić.

Proljetni modni klasici na ležeran način

Mia Matić lice je brojnih hrvatskih modnih kampanja, ali i jedan od najbolje odjevnih hrvatskih modela. U njezinom ormaru svake se sezone nalaze najpoželjniji it modeli i modni trendovi, ali i jednostavni i elegantni modni klasici koje nosi na uvijek nove, drugačije načine. Sunčani i topli dan Mia je iskoristila kako bi iz svojeg ormara izvukle modele koji se zasigurno nalaze se i u vašoj garderobi i spojila ih u odjevnu kombinaciju s trendi pomakom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Mia Matic (@miammatic) on

Zvijezda novog izdanja naše stalne rubrike Look tjedna je odjevna kombinacija Mije Matić. Kako ga ostvariti uz tek nekoliko ključnih modnih klasika koji će u svaku garderobu unijeti i bezbroj drugih odjevnih kombinacija?

U središtu Mijine kombinacije nalaze se klasična bijela košulja i svijetloplave traperice koje cijelom looku daju ležerniji karakter. Preko uvijek odličnog spoja bijele košulje i plavih traperica Mia je prebacila blejzer oversized kroja koji će i ovog proljeća biti jedan od najboljih odjevnih komada koji možete dodati u svoju garderobu. Kako bi začinila i savršeno zaokružila ovaj jednostavni i svestrani look koji će sa stilom odgovoriti na svaku priliku, Mia mu je dodala tek nekoliko modnih dodataka – crne salonke s trakama koje je zavezala preko traperica, Louis Vuitton pouch torbu srednje veličine, statement prsten i rupčić s uzorkom kao šarmantni ukras na džepiću strogog blejzera.

Za dodatnu dozu outfit inspiracije, zapratite Mijin Instagram @miammatic.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Mia Matic (@miammatic) on

Foto: Instagram (@isthatnems)

Učitati još
Zatvori