Street style kombinacije s ulica Londona

Street style kombinacije s ulica Londona

London-str-RF17-4583

Nakon Stockholma, Copenhagena i New Yorka, modni svijet se sa svojim kovčezima ispunjenim luksuznim i ludim, neobičnim i klasičnim komadima preselio u London. U pet dana na modnim pistama diljem Londona bit će prikazano desetak revija dnevno na kojima će prestižne modne kuće i neki novi modni klinci predstaviti svoje kolekcije za jesen/zimu 2017./2018. Dok s nestrpljenjem očekujemo revije modnih kuća Burberry, Christopher Kane, Erdem, Maison Margiela i mnogih drugih dizajnera s britanskom modnom adresom, zavirili smo na londonske ulice koje su ispunili street style fotografi i njihove muze, odvažne i modno osviještene street style zvijezde.

London-str-RF17-4462

Nakon hladnog i snježnog New Yorka, London je modne insajdere, urednike, modele, popularne blogerice i posjetitelje tjedna mode, dočekao obasjan suncem što je bilo dovoljno da izmami prve proljetne kombinacije. Dok su neki još uvijek igrali sigurno ogrnuvši se kaputom, oni najhrabriji na noge su obuli popularne mules šlapice ili proljetne sandale s visokom petom, a jaknu ostavili u hotelskoj sobi i hladnim ulicama Londona prošetali u kratkim rukavima ili tek tankom proljetnom ogrtaču.

London-str-RF17-4394

London-str-RF17-2658

Nakon Stockholma i Copenhagena na čijim su se ulicama Skandinavke poigrale spojem trendi komada i minimalizma te opuštenog i cool stila obojenog rozom u New Yorku, početak tjedna mode u Londonu opravdao je status jedne od najzanimljivijih street style destinacija i još jednom, uz predivnu londonšku arhitekturu i atmosferu u pozadini, pokazao kako najbolje nadolazeće trendova uklopiti u svoj ormar, a ne svoj ormar uklopiti u trendove. Od mekih bunda vibantnih boja, ogrtača od luksuznog bašruna i personaliziranih kožnih jakna, klasičnih odijela, sportskih komada i neobičnih kombinacija uzoraka i boja do upečatljivih modnih dodataka, u Londonu stilske su igre odvažnije no igdje, a modna pravila i granice ne postoje. U nastvaku vam donosimo dio atmosfere s modom prošaranih ulica Londona.

London-str-RF17-2702

London-str-RF17-3936

London-str-RF17-2569

London-str-RF17-2750

London-str-RF17-4182

London-str-RF17-4240

London-str-RF17-4214

Tekst: Ela Jarni

Foto: IMaxTree

Učitati još
Zatvori