Predmet žudnje: Ovo je nasljednica najpopularnije pletene torbe za ljeto
Predmet žudnje: Ovo je nasljednica najpopularnije pletene torbe za ljeto

Predmet žudnje: Ovo je nasljednica
najpopularnije pletene torbe za ljeto

U prijelaznom razdoblju može biti teško pronaći pravu kombinaciju. Razmislite o trapericama i sandalama i haljinama s dugim rukavima, a kao najavu za ljeto iskoristite jedan od najpopularnijih modnih dodataka posljednjih nekoliko sezona – pletenu torbu. Ovih se dana ovaj klasični ljetni dodatak može pronaći na policama većine dućana, od onih luksuznih preko high street do štandova na tržnicama. Postoji, međutim, jedan brend koji već dobrih nekoliko godina iznova lansira šik pletene torbe. Za njima u kratkom roku polude gotovo sve modne blogerice i influencerice – naravno, to je Loewe.

Svi već znamo kultnu Loewe Raffia Tote torbu, ali zahvaljujući njenom uspjehu, brend je svake godine počeo iznova osmišljavati novi stil. Svaki put oduševe novim dizajnom koji neizbježno odmah zauzima broj jedan mjesto na našem popisu želja.

Loewe Font Tote – it torba za ljeto

Ovog ljeta jedan model iz Loewe radionice posebno će se izdvojiti. Paula’s Ibiza pletena torba s izvezenim Loewe logom. Već je primijećena na najbolje odjevenim influencericama što samo potvrđuje njezin status jedne od najpoželjnijih torbi ove sezone.

Jasno je da je ovo dizajn u koji je brend najviše uloži. Brojne različite veličine i boje nedavno su puštene u prodaju (i već su u velikoj potražnji).

Loewe pletene torbe one su vrste torbi koje nestaju sa zaliha čim se pojave na web shopovima. Ne čudi nas. Loewe ima španjolsko, obrtničko nasljeđe što ih čini stručnjacima za pažljivo tkane torbe, a nove, kutijaste verzije najbolji su primjeri toga. S cijenom oko 850 eura za male veličine i preko 1000 eura za veće verzije, ove torbe su među skupljima. Ali ljepota jednostavne i bezvremenske torbe poput ove je u tome što će klasičan dizajn pristajati uz sve što imate u ormaru. Također, nikad ne izlazi iz mode.

Možete biti uvjereni da pletenu Loewe torbu možete ponovno nositi svakog proljeća i ljeta godinama koje dolaze. Uljepšati će vašu opušteniju garderobu za toplije vrijeme. Nosite li bijelu majicu kratkih rukava i traperice ili lijepe ljetne haljine za sezonu koja je pred vama, ovo je must have modni dodatak.

U nastavku vam donosimo neke od modela nove Loewe torbe. Ako ste se odlučili na kupnju, nemojte dugo čekati jer se vrlo brzo rasprodaju.

Loewe pletena torba
Loewe
Loewe pletena torba
Loewe

Foto: Instagram (@monikh, @nikkikhannaa, @loewe), Loewe

Učitati još
Zatvori