Ljeto se čini još dosta daleko, no već se zna kojim se ‘it’ brendovima badića možemo veseliti

Ljeto se čini još dosta daleko, no već se zna kojim se ‘it’ brendovima badića možemo veseliti

Mali bijeg od stvarnosti omogućili su nam poznati brendovi kupaćih kostima koji su sa svojim najnovijim modelima nagovijestili skori dolazak ljetne sezone. Proljeće, čini se, u modnom smislu možemo prekrižiti i zaboraviti, no zato nam preostaje veseliti se ljetnoj sezoni i svim blagodatima koje ona donosi.

Nekoliko je brendova koji su se nametnuli u prvi plan i koji će u 2020. godinu preuzeti gdje su još prošle godine stali sada već svjetski poznati brendovi s kupaćim kostimima kao što su Solid & Striped, Marysia i Zimmermann.

EVARAE

Evarae je, primjerice, nov i uzbudljiv brend koji se specijalizirao za održivu ljetnu modu i kupaće kostime koji neodoljivo podsjećaju na modele kakve su davnih dana nosile naše bake. Naravno, s modernim twistom i lijepom pričom, jer za svaku narudžbu online, Evarae posadi jedno stablo.

 

 

 
 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

A post shared by EVARAE (@evarae_) on

CULT GAIA

Cult Gaia već je dobro poznat modni brend, koji je prijašnjih sezona briljirao sa svojim modnim dodacima; torbicama zanimljivih oblika izrađenima od prirodnih materijala i cipelama s efektnim skulpturalnim potpeticama. U međuvremenu je došla i odjeća, a i kupaći kostimi. Cult Gaia ove sezone ima nekoliko zbilja atraktivnih badića, a jedan od njih je i ovaj Zoey bikini.

PALM SWIMWEAR

Palm Swimwear još je jedan brend novijeg doba koji u prvi plan u svom poslovanju stavlja upravo održivost. Njegovi badići napravljeni su od održivih materijala, etički u limitiranim količinama. Australski je ovo brend koji je osnovan 2014. godine, no usudili bismo se reći da će tek ove godine za njega doznati šira svjetska publika. Jednostavni i klasični, ali istovremeno i moderni kupaći kostimi izlaze iz njegove radionice, a cilj dizajnera je postići bezvremenski model – koji će uvijek izgledati privlačno i koji će trajati godinama.

Oséree

Već dugo nismo vidjeli toliko posebne kupaće kostime, kao što su oni brenda Oséree. Ova modna marka rođena je 2015. godine, a iza nje stoje dva kreativna uma – Isabella i Jannine. Kvaliteta i tradicija u središtu su ove modne priče, a savršena muza za Oséree kupaće kostime žena je koja mnogo putuje, čiji je stil nonšalantno jedinstven i hrabar.

 

 

 
 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

A post shared by Oséree (@osereeswimwear) on

ONIA

Onia je brend osnovan još 2009. godine i lifestyle je karaktera. Osnovali su ga Carl Cunow i Nathan Romano, a za svoje kolekcije inspiraciju su pronašli u putnicima modernog doba. Poznati su po kupaćim kostimima, ali i vrhunskim loungewear komadima. Svaki njihov komad izrađen je s ciljem svestranosti i multipraktičnosti. Onia kupaći kostimi su jednostavni i bezvremenski, a ženskom tijelu pristaju kao saliveni.

 

 

 
 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

A post shared by onia (@onia) on

LOUISA BALLOU

Bella Hadid nedavno je proslavila kupaće kostime relativno nepoznate modne dizajnerice Louise Ballou. Fantastični printevi, provokativni izrezi i dizajn koji neodoljivo podsjeća na radove modne kuće Versace u 80-ima, faktori su koji će ovoj mladoj dizajnerici omogućiti veliku zastupljenost u modnim medijima ove sezone.

 

 

 
 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on

AKOIA SWIM

Kukičani badići i dalje će biti veliki modni hit, a pokazuje nam to i modni brend Akoia Swim. Njegovi ručno rađeni badići od prirodnih materijala posebna su modna poslastica, koja k tome ima i održivu notu. 

 

 

 
 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

A post shared by Swim Wear (@akoiaswim) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori