Modni savjeti: Kako brzo i jednostavno složiti savršen ljetni outfit
Modni savjeti: Kako brzo i jednostavno složiti savršen ljetni outfit

Modni savjeti: Kako brzo i jednostavno
složiti savršen ljetni outfit

Ljeto nam je pred vratima, a dolaskom toplijih dana naša volja za slaganjem zanimljivih outfita je na vrhuncu. Napokon smo se riješili slojevitih zimskih kombinacija i zagasitih tonova, a uskačemo u jednostavne i prozračne materijale u sinergiji s vibrantnim koloritima. Ljeto je u znaku boja i uzoraka, a naglasak je na igranju s krojevima i tekstilnim oblicima.

Osim toga, približavaju se i razne svečanosti, posebne prigode i ljetne zabave na kojima želimo posebno zablistati. Upravo zbog toga je potrebno unaprijed složiti basic komade koje ćemo kombinirati u više lookova. Što god odabrali, najvažnije je da se sami dobro osjećate u istom i da te komade možete kasnije nositi na dnevne i večernje outfite. Bez obzira na to što svjedočimo izmjeni brzih trendova, predlažemo detalje koji odgovaraju vašem stilu i osobnosti. Koje kombinacije kreirati da biste postigli wow efekt ovog ljeta, saznajte u nastavku.

Crvena – detalj s koji nema greške

Mnogi je smatraju bojom strasti i ljubavi, a posljednje vrijeme je možemo primijetiti i na svjetskim modnim pistama. Riječ je o toploj nijansi koja je imala periode veće i manje popularnosti, no ovog ljeta je ponovno u fokusu. Crveni komplet majice i hlača ili pak crvena haljina je statement odabir koji u kombinaciji s odabranim modnim detaljima daje look s kojim možemo na vjenčanje, večernji izlazak ili ljetnu zabavu.

U sinergiji s bijelom bojom, ovaj outfit se može dodatno osvježiti, a koliko će biti glamurozan ovisi o modnim detaljima koje ćete iskombinirati na isti. Naša preporuka za ovo ljeto je svakako crveni statement odjevni predmet u kojem ćete izgledati glamurozno.

s.Oliver
s.Oliver maksi haljina (179.99 €)
s.Oliver
s.Oliver
s.oliver haljina (99.99 €)
s.Oliver
s.oliver majica (49.99 €)
s.Oliver
s.oliver plisirane hlače (79.99 €)
s.Oliver
s. oliver haljina (149.99 €)

Zelena – ‘it’ boja koja ne odlazi s modnog trona

Otkako je modna kuća Bottega Veneta izbacila detalje u kelly zelenoj nijansi, ova boja ne izlazi iz mode. No, ovog ljeta ipak biramo nešto neutralnije zelene tonove, a u najvećem fokusu nam je pastelna zelena.

Smirujuća nijansa koja se savršeno slaže na ostale tonove je dobitna kombinacija ako želite jednostavan, a istovremeno upečatljiv outfit. Posebno bismo istaknuli lepršavu cvjetnu haljinu s tonovima zelene koju možemo zamisliti na svečane kombinacije u sinergiji sa sandalama na petu, ali i na savršene dnevne outfite koje možete upotpuniti capri sandalama i velikim cekerom.

s.Oliver
s.oliver haljina (149.99 €)
s.Oliver
s.Oliver
s.oliver plisirani kombinezon (179.99 €)
s.Oliver
s.oliver plisirani kombinezon (179.99 €)

Bijelo odijelo – klasični odabir za kreiranje dnevnih, poslovnih i večernjih lookova

Kada biramo odjeću, potrebno se osvrnuti na više faktora. Najvažnije je da se dobro osjećamo u istoj, a nakon toga nam kroj i materijal trebaju odgovarati. Iako je modni naglasak na nosivim komadima, ponekad ipak želimo ubaciti dozu glamura, a da se istovremeno osjećamo ugodno.

Spoj udobnosti i sofisticiranosti je žensko odijelo, a kada odaberete odjeću koja je klasik, možete se pojaviti bilo gdje i biti zamijećeni. Upravo zbog toga je bijelo odijelo statement komad koji se kreira na poslovne i casual kombinacije, a za navečer ga možete transformirati u glamurozni look, ako ga uparite s odabranim modnim detaljima.

s.Oliver
s.oliver prsluk (99.99 €)
s.Oliver
s.oliver hlače (119.99 €), s.oliver blejzer (149.99 €), s.oliver majica (39.99 €)
s.Oliver
s.Oliver

Navedene lookove možete pronaći u trgovinama i na s.Oliver stranici i tako odabrati modne detalje koji su stvoreni da traju i koje možete kombinirati na sve.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori