Ljetne kombinacije za plažu u kojima možete produžiti u noćni izlazak

Ljetne kombinacije za plažu u kojima
možete produžiti u noćni izlazak

Ljetni dani najljepši su na sunčanim plažama gdje će mnogi od nas provesti onih nekoliko zasluženih slobodnih dana. Iako bijeg od gradske vreve donosi relaksaciju i bezbrižnost, pakiranje za godišnji odmor daleko je od zadatka bez stresa. Iz minute u minutu, pritisak je sve veći, a kofer se čini sve manjim. Kako bi maksimalno iskoristili svaki komad koji smo odlučili nositi na ljetovanje, uvijek je dobro posegnuti za onim komadima koji jednako dobro izgledaju u dnevnim i večernjim kombinacijama, ležernom i mrvicu svečanijem izdanju.

Popularne modne trendseterice već su otkrile tajnu iza savršenog spakiranog kofera i besprijekornog ljetnog stila. U svakom od komada iz garderobe za godišnji odmor one mogu ravno s plaže odšetati u grad i kasnije produžiti u opušteni večernji izlazak. Jednostavne siluete, raskošni i lagani ljetni materijali i nekoliko šarmantnih modnih dodataka dovoljno su za bezbroj savršenih ljetnih kombinacija koje će jednako dobro izgledati na sunčanoj plaži i u noćnom provodu.

NAJBOLJE LJETNE KOMBINACIJE ZA PLAŽU I IZLASKE

Ako tražite nekoliko jednostavnih, ali efektnih ljetnih kombinacija koje možete prebaciti preko kupaćeg kostima, ali i kasnije nositi kao savršenu kombinaciju za izlazak, posegnite za omiljenim ljetnim klasicima koji će još jednom odigrati ulogu najsvestranijih ljetnih modela Od prozračne slip haljine do kombinacije wrap suknje i jednostavnog bijelog topa preko elegantnog jednodijelnog kupaćeg kostima do prozračnog ogrtača koji možete nositi otvoren na kupaći kostim ili skupljen s remenom za večernji izlazak, odgovor na svaku modnu dilemu već se krije u vašem ormaru.

Inspirirajte se kombinacijama s pješčane modne scene i kreirajte savršenu garderobu za godišnji odmor.

Učitati još
Zatvori