5 ključnih komada za poslovne kombinacije kada je vani jako vruće

5 ključnih komada za poslovne
kombinacije kada je vani jako vruće

Iako ćemo istinski uživati u gotovo svemu što ljeto donosi, visoke temperature donijet će i nekoliko izazova. Unutar ljetne garderobe, jedan od najvećih modnih izazova je, bez sumnje, odijevanje za posao tijekom onih najtoplijih dana. Iz godinu u godina, pravila poslovne garderobe sve su ležernije, baš kao i modeli koje biramo za svakodnevne poslovne kombinacije. Kada je o ljetnoj sezoni riječ, u poslovnoj garderobi još uvijek ćemo tražiti dozu elegancije, ali i ležerni pomak koji joj donose lagani materijali i svježina ljetne palete boja.

Kako zadržati dozu elegancije u poslovnim kombinacijama i istovremeno se osjećati ugodno – čak i kada je vani jako vruće? Pet najboljih modela pronašle smo i izdvojile u nastavku.

Elegantna i ležerna – ljetna poslovna garderoba

U naše ormare ljeto je još jednom unijelo nove, razigrane trendove koji kroz raznolikost krojeva, boja i uzoraka savršeno utjelovljuju duh ljeta i trenutnih zbivanja na modnoj sceni. Iako novi trendovi uvijek unose uzbuđenje u stvaranje svakodnevnih kombinacija, poslovna garderoba u naše ljetne ormare vraća basic komade i omiljene klasike. Kao savršeni spoj elegantnih linija i svestranog karaktera, ljetni klasici su nezaobilazni dio svake poslovne garderobe.

Ove godine najbolji modeli za ljetnu poslovnu garderobu vraćaju se u novom, osvježenom izdanju zbog čega će ih nećemo nositi samo na posao.

U središtu svake poslovne garderobe naći se midi haljine od laganih materijala koje će u jednom odjevnom komadu donijeti savršenu poslovnu kombinaciju za najtoplije dane. Lagani materijali transformirat će još jedan poslovni klasik – jednostavnu košulju. Od prozračnog lana ili svile, lagane i elegantne košulje bit će izbor s kojim ne možemo pogriješiti. Lan će biti materijal koji ćemo tražiti i kad je riječ o poslovnim hlačama i ljetnom odijelu. Kako bismo zaokružile svaku poslovnu kombinaciju, na petom mjestu nezaobilaznih modela istaknut će se modni dodaci – svilena marama, praktična torba i sandale s niskom, udobnom potpeticom.

Sve što treba naša ljetna poslovna garderoba i ove smo sezone pronašle u kolekciji high street brenda Massimo Dutti. Hit modele donosimo u nastavku!

Midi haljina

Lagana košulja

Lanene hlače

T-shirt

Ležerni i elegantni modni dodaci

Foto: Instagram, Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori