Najpoželjniji jesenski komadi s dozom elegancije i glamura u Liu Jo kolekciji

Najpoželjniji jesenski komadi s dozom
elegancije i glamura u Liu Jo kolekciji

LIU JO KOLEKCIJA ZA JESEN 2018.

Talijanski brend Liu Jo u novoj kolekciji za jesensku sezonu vraća se esenciji brenda koja naglašava glamur u njegovom najautentičnijem izdanju. Kao najpoželjnije modele sezone brend Liu Jo predstavio je sofisticirane haljine, kožne ‘must have’ komade, čipku, resice i zakovice, dok elegantne Liu Jo torbe i cipele s visokim potpeticama daju glavni pečat svakoj odjevnoj kombinaciji.

Uz elegantne klasične haljine i nezaobilazne traper komade s trendi pomakom koji će biti naš svakodnevni izbor za dnevne i za večernje kombinacije, Liu Jo ove sezone stavlja pečat na glamurozne čizmice s visokom petom u crnoj i crvenoj boji koje su glavna atrakcija nove kolekcije.

Uz eleganciju crne boje i nekoliko upečatljivih komada u crvenoj koji, Liu Jo kolekcija je istaknula i klasični karirani uzorak u zagasitijim nijansama plave i crvene boje kao savršeni spoj s ženstvenim jesenskim haljinama i trendi torbicama.

Svoje ‘it’ komade za jesensku sezonu potražite u najnovijoj Liu Jo kolekciji u kojoj se svaka modno osvještena žena može prepoznati. Najnovija jesenska kolekcija poznatog talijanskog brenda već je stigla u sve Liu Jo te Fashion & Friends trgovinama.

Foto: Promo

Preporuka

Zatvori