Ove cool trenirke obožavaju i J.Lo i Kendall Jenner

Ove cool trenirke obožavaju i
J.Lo i Kendall Jenner

U posljednjih godinu dana, modni svijet se bitno promijenio što najbolje prenose proljetne kolekcije i trendovi. Na listi najpopularnijih odjevnih komada za proljeće 2021. godinu istaknulo se nekoliko nepobjedivih i nezaobilaznih modnih klasika poput blejzera, košulje i loaferica. Iako će još uvijek biti važan dio naše garderobe, iznad njih sada se nalaze neki novi, ležerniji favoriti – T-shirt majice i tajice, loungewear kompleti i, naravno, trenirke!

Trenirka – ležerni i cool modni favorit koji obožavamo nositi

Modnu scenu osvojila je svojim cool, urbanim izgledom, a svojom se udobnošću nametnula kao odjevna kombinacija koju zapravo obožavamo nositi. Popularnost trenirke svoje novi vrhunac doživjela je prošle godine, proljetne kolekcije najavile su nastavak njezine vladavine unutar naših garderoba.

Omiljenu trenirku ovog ćemo proljeća nositi uvijek i svugdje, u prepoznatljivom ležernom izdanju, ali i u nekim novim i manje očekivanim kombinacijama. Osim novih načina na koje ćemo ju nositi, modni brendovi u svojim su nam proljetnim kolekcijama donijeli i nekoliko novih modela koje ćemo odmah dodati na svoju shopping listu.

Od high enda do high streeta, svaka nova modna kolekcija donijela je novu trenirku za proljetnu sezonu. U pregršt modela koji se razlikuju krojem, bojom i detaljima, kao nova it trenirka koju već obožavaju i nose modne trendseterice i hollywoodske zvijezde, a koju ćemo i sami poželjeti u svojoj garderobi, istaknula se ona iz kolekcije modnog brenda Les Tien.

Nova sezona, nova it trenirka

Modni brend Les Tien ime je koje plijeni sve više pažnje na modnoj sceni, a u udobne i cool Les Tien trenirke još prošle godine zaljubile su se modne trendseterice čiji stil volimo. Za novu sezonu, Les Tien je pripremio novo izdanje svoje popularne trenirke koje će oduševiti baš sve. Jednostavni modeli spojili su se s najljepšim proljetnim bojama i uzorcima koji će unijeti osvježenje u naše ormare i svakodnevne kombinacije te dozu optimizma u našu svakodnevicu.

Nakon zagasitih i neutralnih boja koje su krasile Les Tien trenirke za sezonu jesen/zima 2020./2021., sve popularniji modni brend za proljetnu sezonu zadržao je popularne modele svojih sportskih majica i sportskih hlača od najugodnijeg pamuka, ali im je dodao proljetni pomak u vedroj nijansi žute, nježnoj ružičastoj i trendi tie-dye uzorku.

Les Tien trenirke za proljeće 2021.

Les Tien modele u najljepšim proljetnim bojama i uzorku otkrijte u nastavku!

Les Tien trenirke proljeće 2021.
Les Tien trenirke proljeće 2021.
Les Tien trenirke proljeće 2021.
Les Tien trenirke proljeće 2021.
Les Tien trenirke proljeće 2021.
Les Tien trenirke proljeće 2021.

Foto: Instagram, Net-a-porter

Učitati još
Zatvori