Trenirke su još uvijek savršena vikend uniforma – pronašle smo najbolje nove modele

Trenirke su još uvijek savršena vikend uniforma – pronašle smo najbolje nove modele

U luksuznim materijalima poput kašmira i finog pamuka koji su transformirali jednostavne krojeve sportske trenirke i dali im novi look, trenirka je svoj put pronašla čak i do ležerne i moderne poslovne garderobe. Ipak, u svojem najudobnijem izdanju, trenirka će prije svega biti savršeni izbor za ležernu i neodoljivo ugodnu vikend uniformu.

Od modela koje krase jednostavni krojevi i neutralne boje do modela s trendi pomakom u najpoželjnijim bojama i uzorcima, neočekivanim detaljima i novim krojevima, trenirka je svoje mjesto pronašla ne samo u svakom ormaru, već i u svakoj kolekciji – od high enda do high streeta.

2022. godina neće biti iznimka jer trenirke se ponovno vraćaju u naše ormare. Kako izgledaju najbolji novi modeli?

Trenirka kao savršena vikend uniforma

Odgovor na potragu za najboljom vikend uniformom donose Les Tien trenirke koje obožavaju i modne trendseterice i hollywoodske zvijezde. Modni brend Les Tien ime je koje plijeni sve više pažnje na modnoj sceni, a u udobne i cool Les Tien trenirke još 2020. godine zaljubile su se modne trendseterice čiji stil volimo. Prepoznatljivi Les Tien modeli postali su sinonim za savršenu ležernu uniformu tijekom prvih mjeseci pandemije, a sve do danas ostali najbolji ležerni dodatak svakoj garderobi.

Za novu sezonu, Les Tien je pripremio novo izdanje svoje popularne trenirke koje će oduševiti baš sve. Jednostavni modeli spojili su se s najljepšim proljetnim bojama i trendi detaljima koji će unijeti osvježenje u naše ormare, svakodnevne kombinacije, ali i vikend uniformu.

Les Tien trenirke za 2022.

Za početak 2022. godine, Les Tien je pripremio odličnu kolekciju u kojoj je najfiniji pamuk i jednostavni krojevi spajaju s neutralnim bojama, ali i trendi nijansama i detaljima. Uz trenirke u nježnoj bež nijansi i uvijek popularnoj crnoj boji, nova Les Tien kolekcija donijela je modele u plavoj i ljubičastoj boji s ispranim efektom. Kao najpopularnije u kolekciji već su se istaknule sweatshirt majice s patentnim zatvaračem uz pomoć kojeg je Les Tien ovom sasvim jednostavnom sportskom modelu dao trendi izgled.

Pogled na naše favorite iz nove Les Tien kolekcije donosimo u nastavku, a pronaći i naručiti ih možete na službenoj stranici brenda lestien.com te u online shopu Net-a-porter.

Učitati još
Zatvori