Dijamant kao elegantan i bezvremenski poklon koji se pamti zauvijek
Dijamant kao elegantan i bezvremenski poklon koji se pamti zauvijek

Dijamant kao elegantan i bezvremenski
poklon koji se pamti zauvijek

Blagdani su iza ugla i sve na to ukazuje, od pjesama na radiju do ukrasa na ulicama. Najljepši poklon je darivati druge, no ponekad je teško biti originalan i odlučiti što bi se nama dragoj osobi moglo svidjeti, što će joj koristiti i u trenu izmamiti osmijeh na lice.

Međutim, ono s čime zasigurno nikada ne možete pogriješiti svakako je dobar i bezvremenski komad nakita s dijamantom. Elegancija, minimalizam, te neizostavna i prepoznatljiva doza sjaja koju daje takav nakit nešto je što uvijek oduševi.

Dijamanti kao simboli ljubavi i prijateljstva

Luksuzni dijamanti predstavljaju ljubav i poštovanje prema osobi kojoj se daruje, a ne mora se posebno isticati da ih svaka žena zaslužuje u svom životu, kao potvrdu i podsjetnik na samosvjesnost, snagu i ljepotu. Kroz povijest su bili traženi i popularni među vladarima i kraljevima, te su predstavljali znak moći i prestiža. Takav status uživaju i danas, iako su puno dostupniji nego prije.

Ne kaže se stoga uzalud da su dijamanti vječni, te su kao takvi jači od svih prolaznih trendova, ali i izvrstan način da se izrazi vlastita osobnost. Osim u posebnim prigodama, mogu se nositi i svakodnevno zbog čega se svaka žena može osjećati posebno i to u bilo kojem trenutku.

Mogu se ostaviti i za sljedeće naraštaje jer nikada ne izlaze iz stila. Dijamantni nakit uistinu ima svoju čar i vrijednost, te upotpunjuje svaku odjevnu kombinaciju. Sve su ovo samo neki od razloga zašto je dijamantni nakit odličan izbor za najotmjeniji poklon ovih blagdana s kojim se sigurno ne može pogriješiti, bilo da se radi o naušnicama, narukvicama, ogrlicama ili prstenju.

Poznati francuski književnik Victor Hugo davno je rekao da, kada ne bi bilo žena, dijamant bi bio tek običan kamenčić. Stoga pri odabiru savršenog komada nakita svakako u obzir uzmite to kakva je osoba koju darujete, što je karakterizira i kakav modni izričaj inače njeguje. Na taj način možete biti sigurni da će nakit za koji se u konačnici odlučite izazvati najiskrenije i najsretnije emocije kod onoga kome je namijenjen.

Bilo čiju osobnost, karakter i stil lako možete istaknuti i uz jedinstveni nakit ekskluzivnog branda LEi jewelry. Upravo je LEi predstavio svoju najnoviju blagdansku kampanju koja može poslužiti kao inspiracija svima koji su u potrazi za savršenim poklonom. LEi nakit potpuni je pogodak, jer s 18-karatnim zlatom i dragim kamenjem pokazuje da je elegantan, decentan i bezvremenski.

Ovaj će poseban nakit dati završni „touch“ svakom stilu i možete biti sigurni da će dijamanti, safiri, rubini, smaragdi te biseri koji se nalaze u širokoj ponudi teško koga ostaviti ravnodušnim kada otvore svoj dar.

LEi nakit se može kupiti u LEi poslovnici na adresi Gajeva 4, u Zaks Arena Centar u Zagrebu, u Zaks Robna kuća Rijeka, te u CCO Split i Zadar. Dio asortimana dostupan je i na službenoj internetskoj stranici.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori