Znamo gdje nabaviti matching tenisice za mame i klinceze koje influencerice obožavaju
Znamo gdje nabaviti matching tenisice za mame i klinceze koje influencerice obožavaju

Znamo gdje nabaviti matching tenisice za mame i klinceze koje influencerice obožavaju

Na Instagram profilima hrvatskih influencerica svako malo iskrsnu odlični modeli Lavandon obuće, a najnoviji matchy modeli za mame i djevojčice su nas u potpunosti raspametili.

Ručna izrada posvećena kvaliteti

Sva Lavandon i Baby Lavandon obuća rezultat je precizne ručne izrade Hrvatske tvornice Lavandon, a u svaki par cipela utkano je puno ljubavi i pažnje. Iznimna pažnja pridaje se i odabiru materijala, stoga je sva obuća izrađena od prirodnih materijala premium kvalitete kao što su koža, pamuk, nebuck…

lavandon
lavandon

Lavandon tenisice za bezbrižne šetnje

Dizajnirane su sukladno ortopedskim preporukama definiranim za izradu dječje obuće i obuće za odrasle, a anatomski dizajn, razvijen u suradnji sa eminentnim medicinskim stručnjacima, osigurava ispravan razvoj mišića stopala kao i stjecanje ispravnog obrasca hodanja. Ovo garantira bezbrižne duge šetnje tijekom cijelog dana uz izniman osjećaj lakoće u nogama i stopalima.

„ Desetljeća izrade anatomske obuće čine Lavandon tim vodećim stručnjacima na tržištu. Kontinuirano usmjeravamo iznimnu pažnju na sve one detalje koji čine razliku, što nam je zauzvrat osiguralo lidersku poziciju na tržištu u ovom segmentu. U našoj manufakturi koristimo materijale najbolje kvalitete kao što su koža, nebuck i velur. Neki od naših proizvoda izrađeni su od prozračnih materijala kao što su Coolmax i pamuk.“, rekla nam je voditeljica proizvodnje Marina Orešković Fumić.

lavandon
lavandon

Matchy tenisice Star i Mini Star

Najnoviji lansirani model upravo su Star i Mini Star tenisice za mame i djevojčice koje osvajaju na prvu. Izrađene su od 100% kože, uz efektne kožne detalje u bojama. Ono što je posebno kul kod ovih tenisice je i to što detalji mogu biti custom made-ani. Ove se trendy tenisice odlično uklapaju u svaki outfit i uz sve popularniji trend metchy outfita za mame i djevojčice.

Kao i sva Lavandon obuća, Star i Mini star tenisice odlikuje dizajn prilagođen svim medicinskim preporukama po pitanju pravilnog razvoja stopala i poticanja ispravnog hodanja.

lavandon
lavandon

Jednostavna adaptacija na hodanje

Za izrazitu udobnost obuće od presudne su važnosti fleksibilnost i mekoća materijala. Stoga je Lavandon obuća posebno izrađena za jednostavnu adaptaciju na hodanje. Uz svu Lavandon obuću moguće je naručiti anatomski uložak po mjeri sukladno individualnim potrebama.

Svi Lavandon proizvodi dostupni su na Bauerfeind web stranici, a tijekom Dana beba, djece i trudnica, koji će se održati od 31.3. do 2.4. posjetite Lavandon štand gdje će svi modeli bit dostupni po odličnim cijenama uz 15% popusta.

FOTO: Irena Fučkar

Učitati još
Zatvori