10 divnih lanenih komada koje već možete početi nositi

10 divnih lanenih komada koje već
možete početi nositi

Napokon smo dočekali duže dane i toplije vrijeme, a s time dolazi i promjena garderobe iz one slojevite u laganiju. Lepršavi meki materijali već su osvanuli na policama omiljenih brendova i izgledaju sjajno. Laneni komadi iz nove kolekcije Massimo Duttija stvoreni su za proljeće, a nosit ćemo ih i tijekom cijelog ljeta.

Lan je jedan od omiljenih materijala za proljetno-ljetnu sezonu. Ugodan na koži i dovoljno nježan da izdrži i najveće žege, a uvijek će izgledati odlično. Laneni komadi koje smo izdvojili lako se kombiniraju i možete ih početi nositi već sada.

Laneni komadi koje želimo

Svi oni koji traže 100% na etiketi odjevnog komada, znaju da to ponekad nije lak zadatak. Uglavnom je riječ o mješavini materijala, stoga su limitirane kolekcije uvijek rado viđene i još brže rasprodane. Laneni komadi u raskošnim krojevima apsolutni su pobjednik i modni favorit za sve kombinacije u nadolazećim mjesecima. Najčešće se radi o neutralnim tonovima, no Massimo liniju krase i klasici s modernim pomakom. Poput kombinezona koji će, čini se biti hit, s motivom palmi i divnih haljina te suknji s asimetričnim prorezom i šarmantnim gumbima. Bluze i košulje naš su omiljeni saveznik za posao, ali i izvan radnog vremena. 10 odličnih odjevnih komada potražite u nastavku.

Massimo Dutti favoriti

 

Foto: Instagram, Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori