Savršena bucket torba i elegantni koferi s Lancel potpisom

Savršena bucket torba i elegantni
koferi s Lancel potpisom

Lancel Le Huit

Kultni francuski brend kožnih torbica Lancel predstavio je uzbudljive novitete koji će unijeti dozu luksuza, stila i elegancije u svako vaše putovanje – od onih kratkih dnevnih putovanja kada će vam biti dovoljna nova Lancel dnevna torba do godišnjeg odmora kada ćete posegnuti za elegantni Lancel koferom iz nove Aviona linije inspirirane retro Lancel modelima.

LE HUIT – SAVRŠENA BUCKET TORBA S LANCEL POTPISOM

Nova Lancel torba vraća nas na početak priče o elegantnim Lancel torbama, na broj osam (huit na francuskom) na kojem se nalazio originalni Lancel boutique, dom savršene bucket torbe od 1929. godine. Kreirana s posvetom prvom backet modelu i za modernu ženu u njezinim svakodnevnim urbanim avanturama, Le Huit torba spaja prepoznatljivi Lancel elegantni dizajn i prostranost koja će odgovoriti na sve izazove dnevne torbe koja se pretvorila u našu malu dnevnu prtljagu.

Novi Le Huit bucket model krase klasične linije i dvije vrsta remena koji donose tri načina na koji možete nositi novu Lancel torbu – na ramenu, cross-body i u ruci.

 

Lancel Le Huit

LANCEL AVIONA LINIJA ZA PUTOVANJE SA STILOM

Moderna, lagana, elegantna, genijalna i izuzetno praktična bile su riječi koje su korištene za opis Aviona linije kada je 1928. godine puštena u prodaju. Danas, one su karakteristike nove Aviona linije prtljage izrađene od polikarbonata.

Lancel Aviona

Nakon Explorer linije izrađene od balističkog najlona koja je lansirana u studenom prošle godine, Lancel nastavlja pokazivati umjetnost putovanja i reinterpretirati svoje najdraže vrijednosti: elegantna putovanja, inovativnost, kvaliteta i funkcionalnost. Nova Aviona linija inspirirana je povijesnim arhivima tog kultnog brenda koji je postao sinonim za najkvalitetnije torbe i prtljagu. Aviona linija dolazi u tri veličine i šest boja, te u mat ili sjajnoj završnoj obradi. Dizajn linije krase prepoznatljive čiste linije i dvostruko reljefno L, dok unutrašnjost otkriva prostrani prostor podijeljen u dva dijela, s trakama za optimalno i lako pakiranje. S Lancel Aviona prtljagom zasigurno ćete iskočiti iz gomile.

Lancel Aviona

Lancel Aviona

Lancel Vikend torba

Lancel Putna torba

Foto: Lancel

Učitati još
Zatvori