Najposebnija jesenska torba koju u trenu možete transformirati iz dnevne u večernju

Najposebnija jesenska torba koju u trenu možete transformirati iz dnevne u večernju

Kolekcije za sezonu jesen/zima 2021./2022. donijele su raskoš modela i trendova, odjevnih komada i modnih dodataka. Uz uvijek popularne modele poput svestranih haljina, finog pletiva i toplih kaputa, u jesenskom i zimskom modnom ormaru istaknut će se i efektne torbe.

Od crossbody modela jednostavnih linija i zanimljivih boja do modela neobičnih oblika u neutralnim nijansama – efektne torbe će i tijekom jesenskih i zimskih dana biti onaj savršeni detalj koji će podignuti ležerne i jednostavne odjevne kombinacije, a svečane i večernje lookove učiniti još posebnijima.

Uvijek u potrazi za novom torbom koja će obogatiti našu kolekciju i začiniti naš look, ove smo sezone zavirili u kolekciju brenda čije je ime sinonim za savršenu torbu. Francuski brend Lancel osnovan je 1876. godine i od samog je početka stvarao torbe koje su se isticale svojim praktičnim dizajnom i efektnim izgledom. Zadržavajući identitet, filozofiju i estetiku brenda u baš svakom modnom dodatku, Lancel svake sezone pomiče granice i stvara nove modele koji ne samo da idu u korak s najnovijim modnim trendovima, već ih i stvaraju.

Svoj status Lancel je opravdao i ove sezone odličnom novom torbom Macaron de Lancel koja će vas osvojiti – na prvu svojim efektnim izgledom, a nakon i svojim praktičnim i svestranim karakterom.

Macaron de Lancel – savršena torba za svaki look i svaku priliku

Ako bismo Macaron de Lancel torbu morali opisati u samo nekoliko riječi one bi bez sumnje bile savršena torba za svaki look i svaku priliku. Što novu Lancel torbu ističe u moru drugih modela?

Macaron torba na prvu će vas osvojiti svojim efektnim izgledom. S prizvukom pariškog modnog stila, zaobljenog oblika, sa spojem suptilnih i raskošnih materijala te zanimljivim kombinacijama boja – ova je torba nezaboravna poput najslađeg francuskog kolačića makarona po kojem je i dobila ime.

Istovremeno, Macaron torba mnogo je više od bilo koje druge efektne torbe. Nakon što vas svojim odvažnim karakterom osvoji na prvi pogled, ova će vas torba osvojiti i svojim praktičnim karakterom i nevjerojatnom moći transformacije. Pametna unutrašnja podloga omogućuje vam da imate dvije torbe u jednoj i na taj ju način prilagodite svom raspoloženju i outfitu.

Prošireno izdanje uz dodatak cross-body remena bit će idealno za dnevni look. Brza transformacija u malu torbu ovalnog oblika našu će omiljenu dnevnu torbu pretvoriti u savršenu torbu za večernji ili svečani look. Jedna torba na dva načina – savršeni modni dodatak za bezbroj različitih dnevnih i večernjih, ležernih i svečanih odjevnih kombinacija.

Lancelova torba Macaron je puna iznenađenja, kreativna i odvažna torba koja će oduševiti sve one žene koje vole nositi upečatljive modele, ali i klasičarke koje će u njoj pronaći onaj odmak od jednostavnosti i očekivanog.

Macaron de Lancel torba dolazi u dvije različite veličine, u nekoliko različitih kombinacija boja, u nekoliko različitih kombinacija materijala te u nekoliko limitiranih edicija.

Pogled na neke od najljepših Macaron modela donosimo u nastavku, a pronaći ih možete u Lancel trgovini u Zagrebu na adresi Ulica Nikole Tesle 15.

Foto: Lancel

Učitati još
Zatvori