Prozračne suknje u kojima ćete se i za najtoplijih dana osjećati odlično

Prozračne suknje u kojima ćete se i za
najtoplijih dana osjećati odlično

Najtopliji ljetni dani donijet će promjenu u naše ormare i u prvi plan istaknuti najlaganije i najprozračnije komade. U ljetnim vrućinama uvijek se volimo riješiti suvišnih komada odjeće, a oni koje nosimo moraju biti od što laganijih materijala, kako bi koža u njima neometano disala. Zato se kao ljetni favorit i ove sezone nameće lan, kojeg viđamo u brojnim varijacijama na temu.

A viđamo ga i na suknjama, pa smo odlučili izdvojiti sve one suknje u kojima ćete se osjećati ugodno i odlično, čak i kada vas sustignu visoke ljetne temperature.

Prozračne suknje za ljeto

Uz lan, mnogo viđamo i pamuk popelin, kao i viskozu. Krojevi variraju od kraćih do duljih, od midi do maxi, a sve ove suknje veže upravo činjenica da ćete u ljetnim vrućinama čak i zaboraviti kako ih nosite, koliko su lagane, lepršave i koži ugodne. Dodamo li u kombinaciju šarmantni prugasti uzorak koji je sada posvuda ili pak sitan cvjetni print, ova suknja neće biti samo odraz praktičnosti i funkcionalnosti, već i stila. Uz svaki model zamišljamo prozračne bijele bluze i košulje, a na noge je dovoljno nabaciti omiljeni par sandala kako bi kombinacija koja uključuje ovakvu laganu ljetnu suknju uistinu bila potpuna. Najbolje modele pronađite u nastavku.

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara

Jour/Né (Indigo store)

Jour/Né (Indigo store)

Philosophy di Lorenzo Serafini (Magali Concept Store)

Zimmermann (Magali Concept Store)

Twinset

Twinset

Twinset

Twinset

Twinset

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Ganni (Net-a-Porter)

Ganni (Net-a-Porter)

Foto: Magali, Indigo, Twinset, Weekend Max Mara, Mango, Net-a-Porter

Učitati još
Zatvori