Kupaći kostimi koji se mogu nositi kao topovi
Kupaći kostimi koji se mogu nositi kao topovi

Kupaći kostimi koji se mogu
nositi kao topovi

Moda je postala ubrzana i trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu. Nekada smo imali dvije do tri kolekcije godišnje, a danas high street brendovi izbacuju kolekcije na tjednoj bazi. Sve skupa je dovelo do zasićenja trendova i odjeće koju nepotrebno gomilano. No, postoje trendovi u koje se zaosta isplati uložiti i koji će donijeti određenu dozu svježine u našu garderobu. Kupaći kostimi koje možemo nositi kao badiće definitivno su trend koji će obilježiti ovu sezonu.

Kupaći kostimi kao IT komadi svih stylish kombinacija

Kupaći kostim je odličan komad jer ga možemo nositi na plažu i učiniti ga dijelom dnevnih i večernjih kombinacija. Naime, u trendu su kupaći kostimi s raznim detaljima poput perja, volana i ostalih detalja koji ovaj komad transformiraju u trendi top. No, ako se odučite i za jednostavan kupaći kostim u kombinaciji s trendi hlačama vaša kombinacija će biti posebno upečatljiva. Ove sezone posebno se nosi boja fuksije u kombinaciji s narančastom ili ljubičastom pa bismo u tom smislu predložili kupaći kostim u vibrantnoj boji. No i za one vjerne minimalizmu u modi su zagasite boje, stoga se možete odlučiti za monokromu kombinaciju.

Osobito bismo istaknuli lanena odijela, u ovom slučaju bijelo odijelo koje se savršeno istaknulo poviše kupaćeg kostima koji izgleda kao top. Ženska odijela su veliki hit, a kombinirajući ih na pravi način mogu dobiti poputno novu stylish dimenziju. Osim toga, ove sezone nosimo i suknje visokog struka, na koje će se kupaći kostim lijepo uklopiti. Riječ je o komadu koji se lako nosi i može se koristiti u različite svrhe. Začinite ljetne večernje kombinacije na pravi način i istaknite se u masi odabirom trendi kupaćeg kostima. Ljeto nam je pred vratima, a bliže se i razni eventi i festivale za koje ćemo trebati iskombinirati trendi i upečatljive outfite.

Balenciaga
Balmain
COS
COS
COS
Ganni
Gucci
Magda Butrym
Norma Kamali
Norma Kamali
Reina Olga
Reina Olga
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

Foto: Instagram, IMAX, Zara, COS, Mytheresa

Učitati još
Zatvori